Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία γίνεται υπεύθυνη στο ελαιοτριβείο

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία γίνεται υπεύθυνη στο ελαιοτριβείοΗ Ιουλία αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα στην επιχείρηση των Βρεττάκων, ζητώντας να γίνει υπεύθυνη στο ελαιοτριβείο, στην γη της ελιάς. Αυτό που επιθυμεί είναι να ανέβει θέση, λαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά και εφόδια.

Το συζητάει με τον Ισίδωρο, ο οποίος χαίρεται πολύ για την απόφαση της αδελφής του. Την στηρίζει σε κάθε της βήμα και θέλει να την βλέπει να ανεβαίνει ψηλά. Την ενθαρρύνει και της υπόσχεται πως θα την βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Το ίδιο θα κάνει και ο Γιώργης. Μόλις η Ιουλία του ανακοινώσει πως θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το ελαιοτριβείο, εκείνος θα την συγχαρεί για την απόφασή της να αλλάξει στάση ζωής, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία γίνεται υπεύθυνη στο ελαιοτριβείοΈτσι, λοιπόν, η Ιουλία αναλαμβάνει δράση στο ελαιοτριβείο, έχοντας ένα ισχυρό πόστο. Περνάει πολλές ώρες την ημέρα εκεί, δίνοντας οδηγίες και βοηθώντας σημαντικά τους εργάτες στην παραγωγή.

Η ίδια αισθάνεται απελευθερωμένη. Δίνει το 100% του εαυτού της στη δουλειά, με στόχο να ξεχαστεί από τον γάμο της. Ο Στάθης τριγυρνά στο μυαλό της διαρκώς και την ταλαιπωρεί. Από τη μία αισθάνεται τύψεις που δε μπορεί να αγαπήσει τον Κουράκο, ενώ από την άλλη νιώθει διαλυμένη που απέρριψε τον Στάθη από τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα έρθει το τέλος για Στάθη και Αρετή; Θα χωρίσουν τελικά;

Όλα αυτά, μέχρι ο Στάθης να μάθει για τη δουλειά της στο ελαιοτριβείο και να επιδιώξει να την δει από κοντά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση