Ήλιος – Αθηνά: «Αυτό το παιδί δεν υπάρχει πια για σένα»

Ο Ήλιος επιστρέφει και σήμερα στις 17:30 το απόγευμα με τις εξελίξεις να είναι πολλές και απρόβλεπτες για τους ήρωες της σειράς. Η στιγμή της τιμωρίας για τον Στέφανο είναι γεγονός καθώς ο ήρωας συλλαμβάνεται. Ένα τροχαίο ταράζει την Αλίκη ενώ η Αθηνά σήμερα στην σειρά Ήλιος ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή.

Τι θα δούμε σήμερα 11/1 στον Ήλιο;

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει τον Στέφανο προς ανακούφιση όλων. Η Λήδα προβληματίζεται με τους ασθενείς που όλο και πληθαίνουν εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Αποφασίζει να το ψάξει και συνειδητοποιεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όταν βρίσκει στο αρχείο του νοσοκομείου παλαιότερες εισαγωγές ασθενών με παρόμοια συμπτώματα. Η Γαλανού επισκέπτεται την κόρη της, Χρυσάνθη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχουν μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η Αλίκη είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι άνθρωποι του εργοστασίου. Ο Στέφανος αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από την Αθηνά στην σειρά Ήλιος με την γυναίκα να δέχεται την πρόταση του έχοντας ως αποτέλεσμα την επίσκεψή της στις φυλακές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *