Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης κλείνεται ξανά σε κλινική

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης κλείνεται ξανά σε κλινικήΚι όμως, ο Αλέξης θα κλειστεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική, στην γη της ελιάς. Και ίσως αυτό να είναι και το τέλος του. Οι εφιάλτες του συνεχίζουν, η εμμονή του με την Μυρτάλη τον πνίγει και ο ίδιος έχει σταματήσει τα χάπια του. Η ψυχική του υγεία κρέμεται από μία κλωστή.

Η Μαργαρίτα παρατηρεί καθημερινά πως ο γιος της είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή. Τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει κάτι χειρότερο και ζητάει βοήθεια από την Αθηνά. Ο Αλέξης, όμως, έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος στήνει παγίδα στον Αχιλλέα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως θα έρθει πολύ κοντά με τον πατέρα του. Εκείνος, θα δικαιολογήσει την εμμονή του με την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα ο Αλέξης να αισθάνεται πως δεν κάνει κάτι λάθος…

Οι επιθετικές κινήσεις

Στο στόχαστρό του έχει μπει και ο Στέφανος. Ο Αλέξης σκέφτεται καθημερινά τρόπους να τον τελειώσει. Τις ίδιες σκέψεις θα κάνει και για την Μυρτάλη. Θέλει να τους βγάλει από τη μέση, για να εκπληρώσει τις σκοτεινές του επιθυμίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα πολιορκεί ξανά τον Αστέρη

Το τέλος αυτού του ήρωα δε θα είναι χαρούμενο. Ο Αλέξης θα πληγωθεί πολύ, θα πονέσει, θα φτάσει στα όριά του, με αποτέλεσμα να κλείνεται σε κλινική πολύ σύντομα, στην γη της ελιάς.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ο Αλέξης μπορεί να οδηγηθεί και στις φυλακές, στην ψυχιατρική πτέρυγα. Για να συμβεί αυτό, σημαίνει πως κάποια επιθετική του επιθυμία, θα βάλει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μυρτάλη και ο Στέφανος θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους σκοτεινούς εφιάλτες του Αλέξη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *