Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της ΒιολέταςΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας.

Ο Σταμάτης, που υποδύεται ο Νίκος Ψαρράς, είναι ο πρώην σύζυγος της Βιολέτας κι επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Στον δεύτερο κύκλο είχαμε δει πως ο Σταμάτης αναγκάστηκε να φύγει από το Διαφάνι όταν όλο το χωριό συσπειρώθηκε με τη Βιολέτα και τη βοήθησε να απαλλαχθεί από τον πρώην σύζυγό της που της έκανε δύσκολη τη ζωή.

Τότε όλοι πίστεψαν πως ο Σταμάτης δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά και πως όλοι είχαν απαλλαχθεί από την παρουσία του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ζημιά στο θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Ωστόσο, ο Σταμάτης επιστρέφει και γίνεται ο μοναδικός άνθρωπος που θα στηρίξει τον Ακύλα και θα γίνει ο άνθρωπός του. Ο Ακύλας θα εκμεταλλευτεί την ανάγκη του Σταμάτη να πάρει εκδίκηση και θα τον χρησιμοποιήσει για να δώσει ένα γερό μάθημα στους συγχωριανούς του. Η Βιολέτα που καταλαβαίνει το σχέδιο του Ακύλα και θα φροντίσει να χαλάσει τα σχέδια του πρώην συζύγου της.

Μόνος πια ο Ακύλας συμφώνα με ρεπορταζ του περιοδικού OKmag, πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας ,και ο Σταμάτης θα βρεθεί ξανά σε δυσάρεστη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Ταμπού: Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

Ποια είναι η παγίδα της Βιολέτας

Από την πλοκή του σεναρίου -μετά από κάποια επεισόδια- θα αποδειχθεί πως η Βιολέτα για ακόμη μια φορά θα θυσιαστεί για το καλό του συνόλου. Θα αποκαλυφθεί επίσης για ποιον λόγο θα έρθει κοντά στον Ακύλα Μεγαρίτη: η καλόψυχη Βιολέτα θα προσπαθήσει να βοηθήσει το χωρίο χρησιμοποιώντας τη γυναικεία της γοητεία, ώστε να κάνει τον Ακύλα Μεγαρίτη να την εμπιστευτεί και εκείνη να μπορέσει να βοηθήσει τους συγχωριανούς της που περνάνε δύσκολα κατά την περίοδο της Επταετίας.

Ωστόσο, η Βιολέτα θα βρεθεί στο στόχαστρο της Μυρσίνης Σεβαστού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *