Άγριες Μέλισσες: Σε κατάσταση πανικού ο Ακύλας – Η Κορίνα ομολογεί

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο Ακύλας μαθαίνει από την κόρη του Κορίνα την απιστία της γυναίκας του και τρελαίνεται. Η κατάσταση του ξεφεύγει όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί.

Η κατάσταση του Ακύλα ξεφεύγει

Ο Ακύλας μαθαίνει την απιστία της γυναίκας του και εξαγριώνεται. Την αποκάλυψη την έκανε η κόρη του, Κορίνα, λέγοντας τον πως το ήξερε πολύ καιρό και ήθελε να του το πει. Η ίδια του λέει πως το γνώριζε καιρό πως η Ζωή, η μητέρα της, έχει εραστή αλλά δεν ήξερε για ποιον πρόκειται.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το νέο σχέδιο Μάρκου και Αλεξάνδρας

Ο Μελέτης της το επιβεβαίωσε και εκείνη το αποκάλυψε στον πατέρα της. Οι συνέπειες από εδώ και στο εξής θα είναι μεγάλες για την Ζωή και τον Κωνσταντή καθώς ο Ακύλας θα εκδικηθεί την γυναίκα του για την απιστία της καθώς σαν άνδρας είναι κάτι που δεν το συγχωρεί. Ο Κωνσταντής μπαίνει στο στόχαστρο του και ο κίνδυνος για τον ήρωα θα είναι μεγάλος μετά από αυτή την αποκάλυψη. Μετά την ομολογία της Κορίνας, η σχέση του Ακύλα και της Ζωής περνάει σε άλλο επίπεδο στις Άγριες Μέλισσες και ο εφιάλτης για την γυναίκα του ξεκινά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Παύλος: «Το μέλλον όλων μας είναι στα χέρια σου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *