Σασμός: Η Θοδώρα μετανιώνει και γίνεται καλύτερος άνθρωπος

Σασμός: Η Θοδώρα μετανιώνει και γίνεται καλύτερος άνθρωποςΣασμός: Η Θοδώρα μετανιώνει και γίνεται καλύτερος άνθρωπος

Η Θοδώρα συνειδητοποιεί το λάθος της στη σειρά Σασμός και κάνει τα πάντα για να το διορθώσει. Είναι, όμως, πάρα πολύ αργά. Ο Αστέρης έχει τραβήξει την σκανδάλη και ο Πετρής βρίσκεται στο χώμα από δικό της λάθος.

Όλα αυτά, τις ημέρες που ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα με τον Γιώργη. Ο γάμος της βρίσκεται πολύ κοντά και η ίδια είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία νέα ζωή, στο πλευρό του άντρα που την αγάπησε όσο κανείς.

Η είδηση για τον πυροβολισμό του Πετρή θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά της. Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που θα καταθέσει ψέματα πως ο Πετρής ήταν ο φονιάς του Στεφανή και πως η βεντέτα αυτή συνεχίζεται…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Κώστας αντιμέτωπος με ένα ένοχο τηλεφώνημα

Ο Αντώνης θα ξεκινήσει τις έρευνες, με τους Βρουλάκηδες να περνούν ξανά από το τμήμα. Το ψεύτικό τους άλλοθι αποκαλύπτεται και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Καλλιόπη μπαίνει στο κόλπο και κατηγορεί τους Βρουλάκηδες για το κακό που τους βρήκε, θέλοντας να προστατεύσει τον πραγματικό φονιά.

Η Θοδώρα αλλάζει

Η είδηση για την κατάσταση του Πέτρου Βρουλάκη φτάνει στο σπίτι της, την ημέρα του γάμου της. Όλα θα αλλάξουν μέσα της. Μετά από αυτό θα κατηγορήσει τον εαυτό της, θα αισθανθεί υπεύθυνη, θα πονέσει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιωργής ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Η Θοδώρα θα αλλάξει στη σειρά Σασμός, επιλέγοντας να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος. Θα αφοσιωθεί στον Γιώργη και στο παιδί τους, καθώς πολύ σύντομα θα μάθει πως είναι έγκυος. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μία άλλη Θοδώρα, μία Θοδώρα που διαφέρει πολύ από αυτή που βλέπουμε σήμερα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση