Σασμός – Άγγελος: «Αυτό το ύφος της καπετάνισσας, όχι σε μένα»

Μία απρόσμενη συνάντηση φέρνει τον Άγγελο και την Καλλιόπη αντιμέτωπους και μία αμήχανη συζήτηση λαμβάνει χώρα που θα ανάψει τα αίματα, στο «Σασμό». Σταματάκη και Βρουλάκης μπαίνουν σε θέση μάχης και εκτοξεύουν τα πυρά τους.

Όλα ξεκινούν μία ηλιόλουστη μέρα όταν η Καλλιόπη βγαίνει βόλτα με την Άννα. Οι δύο γυναίκες συζητούν για τον επερχόμενο γάμο του Μαθιού και τις δοκιμασίες. Όταν η καπετάνισσα βλέπει τον Άγγελο να περνάει δεν χάνει χρόνο και αμέσως τον φωνάζει προς το μέρος της.

Ο Άγγελος πηγαίνει κοντά της και δεν φοβάται να της μιλήσει. «Τι έγινε, Καλλιόπη; Τι με θες; Ανέβηκε πάλι η πίεσή σου;», της απαντάει ο γιατρός με ειρωνεία.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η νέα της σύμμαχος στις πλεκτάνες


«Εγώ πράμα. Εσύ τι θες και μπερδουκλώνεσαι συνέχεια στα πόδια μας; Γιατί θέλεις να πάρεις κι ό,τι κτήμα μας απόμεινε; Δεν εχόρτασες; Θέλεις να μας τα πάρεις ούλα;». Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να παλέψει για το χωράφι του άντρα της και δεν θα αφήσει έναν “Βρουλάκη” να την κάνει ό,τι θέλει.

Ο Άγγελος, όμως, έχει μάθει καλά την Καλλιόπη, στο «Σασμό». Ξέρει ποια είναι η θεία του κι αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. «Όχι ούλα. Κι αυτό το ύφος της καπετάνισσας όχι σε μένα. Δεν το παίρνω, το αγοράζω. Και μάλιστα σε τιμή που κανένας δε θα σας έκανε», της λέει και φεύγει με σηκωμένο το κεφάλι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Βοηθάει Τον Λευτέρη Να Κρυφτεί Από Τον Ακύλα

Σε όλη αυτήν την κουβέντα ήταν μπροστά η Άννα, η οποία έψαχνε μέρος να κρυφτεί, ενώ φοβόταν μην την πάρουν τα σκάγια και φυσικά δεν έκρυψε ότι πρώτη φορά βλέπει τον Άγγελο τόσο εκνευρισμένο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *