Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως τρελός

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου! Ο Στάθης, έξαλλος, στέκεται απέναντι στην Χάιδω και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο, στην γη της ελιάς. Μετά την φωτογραφία που έπεσε στα χέρια του από τον γάμο της κόρης του, είναι πεπεισμένος πως η Βασιλική κινδυνεύει από τους Στεφανέους…

            Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως τρελός

Χωρίς δεύτερη σκέψη, χτυπάει την πόρτα της Χάιδως και της επιτίθεται λεκτικά! Το μάτι του γυαλίζει και η πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά δείχνει φόβο. Δίπλα της στέκεται ο Φίλιππος, ο οποίος παγώνει.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Ο Στάθης ωρύεται, ζητάει να μάθει που κρύβουν την κόρη του. Μητέρα και γιος στέκονται απέναντί του, προσπαθούν να του εξηγήσουν, είναι, όμως, μάταιο. Ο Στάθης δεν ακούει τίποτα και απαιτεί να μάθει που βρίσκεται η Βασιλική. Μάλιστα, δε διστάζει να απειλήσει πως θα τους σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Το ξέσπασμα του Στάθη

Η Μαργαρίτα ορμάει και προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Στάθης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και την μειώνει, φωνάζοντας πως αυτό που έκανε ήταν αισχρό. Αντίστοιχα, τις ίδιες φωνές θα ακούσει και ο Λυκούργος, με τον Στάθη να τον κατηγορεί που στάθηκε δίπλα στην Χάιδω, συμμετέχοντας στον κρυφό αυτόν γάμο, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 7, 8 ,9 Γ Κύκλος

Μαζί με τον Στάθη είναι έτοιμη να ξεσπάσει και η Αρετή. Ο Στέφανος μαθαίνει τελευταίος τα νέα και κάνει σαν τρελός. Η αδελφή του παντρεύτηκε τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον σκοτώσει…

Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση