Άγριες Μέλισσες: H εμμονή του Ζάχου με την Ελένη τρομάζει την κυρά Μάρω

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς η εμμονή του Ζάχου με την Ελένη τρομάζει την κυρά Μάρω.

Μία σπουδαία θεατρική ηθοποιός μπήκε φέτος στην Αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες και κατάφερε από τα πρώτα κιόλας πλάνα να κλέψεις τις εντυπώσεις.

η Σοφία Σεϊρλή, η τηλεοπτική μαμά του Ζάχου μίλησε στο 7 μερες TV για το ρόλο της Μάρως, μιας ανεξάρτητης γυναίκας που αγαπά τη Λενιώ και δεν διστάζει να τα πει ένα χεράκι στο γιο της στο Ζάχο που εκπροσωπεί το καθεστώς της χούντας.

Η Μάρω τι θα κάνει από δω και στο εξής με το Ζάχο ; Πως μπορεί να νουθετήσει τον γιο της;

H πληγή της Μάρως είναι μία …ο γιος της . O πατέρας του σκοτώθηκε ως ήρωας πολέμου Μεγάλωσε το παιδί της μόνη της, με αρχές στο Διαφάνι και πάντα είχαν μία αγαπησιάρικη σχέση μάνας γιου. Δεν μπορεί να καταλάβει πως πείστηκε για το πραξικόπημα από τους συνταγματάρχες. Και φυσικά δεν του χαρίζεται και του τα λέει έξω από τα δόντια.Του λέει ότι δεν υπάρχουν Σωτήρες στη δημοκρατία και ότι κάνει λάθος που είναι με τους Χουντικούς. Για αυτό και πάνω σε μία σύγκρουση τους, φεύγει από το Διαφάνι και πάει στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!

Η κυρά Μάρω δεν του βάζει και λίγο μυαλό για την Ελένη ;Πώς του έχει γίνει τόσο μεγάλη εμμονή;

H κυρά Μάρω του τα λέει και θα τα ξαναπεί. Στα νέα επεισόδια μέσα στο 2021 Θα του πει : Tι θες από την Ελένη; Τι μπαίνεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Δεν βλέπεις πόσο ερωτευμένη είναι με το Λάμπρο και ο Λάμπρος με αυτήν, που δεν τους χωρίζει τίποτα αυτούς τους δύο ; H κυρά Μάρω είχε σταθεί στην Ελένη όταν της είπε ότι θα χαλάσει τον αρραβώνα της με τον Ζάχο επειδή η καρδιά της είναι εδώ στο Λάμπρο. Η Λενιώ δεν ήθελε να κάνει δυστυχισμένο τον γιο της και αυτό ηρωίδα μου το εκτίμησε .

H εμμονή του Ζάχου με την Ελένη τρομάζει την κυρά Μάρω

Η Μάρω είναι γυναίκα της αλήθειας . Προτιμά να προστατέψει το Ζάχο ακόμα και με την αλήθεια, από το να ζει ο γιος της στο ψέμα. Η Μάρω αγαπά την Ελένη, γιατί είναι καθαρός και δίκαιος άνθρωπος .Την είχε μαθήτρια της και την έκανε να πιστεύει στη δύναμη των γυναικών .Άρα δεν της κρατάω κακία που δεν λέει να αγαπήσει τον γιο της. Η αγάπη εμπνέεται δεν επιβάλλεται. Η Ελένη και η Μάρω δεν είναι διαφορετικές είναι ίδιες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέση

Πώς θα καταλήξει ο Ζάχος λοιπόν ;

Πραγματικά δεν ξέρω. Eχω και εγώ την ίδια απορία. Oι σεναριογράφοι δεν μας λένε τίποτα. Ο Ζάχος Λυκογιάννης είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος . Εχει τεράστια αγάπη για την Ελένη και μένει ανεκπλήρωτη. Θα μπορούσαμε να πούμε ξεκάθαρα για μία παθιασμένη εμμονή.

Η μάνα του δεν αντέχει να τον βλέπει να βασανίζεται έτσι, αλλά δεν πρόκειται να τα βάλει με την Ελένη ούτε θα της πει ποτέ χώρισε τον άντρα σου για τον γιο μου. Πραγματικά αυτός ο έρωτας είναι μονόπλευρος και καταδικασμένος και φοβάμαι για τον Ζάχο ,γιατί ασκεί ψυχολογική βία στην Ελένη αλλά ταυτόχρονα διαλύεται και αυτός. Η κυρά Μαρω είναι δεμένη με τον γιο της και τα βλέπει όλα αυτά .

πηγή

Αφήστε μια απάντηση