Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Κι όμως, η μοίρα θα παίξει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για δύο πρωταγωνιστές. Ο Αντώνης και η Μαρίνα θα σταθούν απέναντι, στη σειρά Σασμός. Δύο πρόσωπα πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό, θα κληθούν να δώσουν τον δικό τους αγώνα μπροστά στα τελευταία ανατριχιαστικά γεγονότα.

Σασμός: Η Θοδώρα «καρφώνει» τον Μανόλη με ένα ηχητικό – βόμβα

                        Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Ο Πετρής κατηγορείται ξανά για τον φόνο του Στεφανή. Αποδεικνύεται πως το άλλοθι του ήταν ψεύτικο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη φυλακή ή τον θάνατο. Αυτός που τον καταδικάζει είναι ο Αντώνης, παρά τις ικεσίες της Μαρίνας.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 91-92: Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη!

Το ζευγάρι, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφασίζει να ρίξει αυλαία σε αυτή τη σχέση που τόσο δύσκολα διατηρήθηκε στο χρόνο. Τα εμπόδια, πλέον, είναι ακόμη πιο δύσκολα και ο πόνος είναι αφόρητος.


Από εραστές, εχθροί

Η Μαρίνα δε μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης της γύρισε την πλάτη, στη σειρά Σασμός. Αντίστοιχα, εκείνος δε μπορεί να της αποδείξει πως τα κάνει όλα επειδή πρέπει! Πρέπει να αποδώσει την δικαιοσύνη, πρέπει να καταδικάσει τον ένοχο, ακόμη κι αν αυτός είναι ο γιος της αγαπημένης του.

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

Οι δυο τους, όχι απλώς διχάζονται, αλλά γίνονται -μάλιστα- δύο θανάσιμοι εχθροί. Ειδικά μετά τον θάνατο του Πετρή Βρουλάκη από σφαίρα του Αστέρη, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Η Μαρίνα θα σιχαθεί τον Αντώνη, θα τον μισήσει για το λάθος που έκανε να κατηγορήσει τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος επόμενα επεισόδια : 5

Όταν ο Αντώνης μάθει πως ο Πέτρος ήταν αθώος, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Οι τύψεις θα τον πνίγουν κάθε μέρα. Καμία συγγνώμη δε θα είναι αρκετή. Η μοίρα θα δώσει ένα πολύ σκληρό χτύπημα στους δύο πρωταγωνιστές. Θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους το κακό που τους βρήκε, κάνοντας μία νέα αρχή;

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *