Σασμος – Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το κοινό που έχουν οι δύο σειρές

 

Σασμος – Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το κοινό που έχουν οι δύο σειρές

 

Σασμος – Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το κοινό που έχουν οι δύο σειρές

 

Οι δυο πολυαγαπημένες μας αυτές σειρές (Η Γη της Ελιάς και ο Σασμός), έχουν πολλά κοινά τις δυο σεζόν που παίζονται στον αέρα:

 

Βεντέτες, δολοφονίες, πάθη, λάθη, έρωτες… Είναι δύο δραματικές σειρές που αγαπήθηκαν πολύ και σημείωσαν αξιοζήλευτα νούμερα τηλεθέασης.

Στα τελευταία επεισόδια, είδαμε πυροβολισμούς, πνιγμούς, γάμους, δάκρυα και τρόμο. Στον Σασμό, οι Σταματάκηδες ξεκίνησαν εμφύλιο. Ο Νικηφόρος όπλισε κατά του Μαθιού και η Καλλιόπη με τη Βασιλική έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Μαθαίνει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Στην Γη της Ελιάς, τσιράκια του Δημοσθένη εισέβαλαν στο σπίτι των Βρεττάκων και απείλησαν τις ζωές όλων. Ο Ισίδωρος, σε πανικό, προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει, αλλά αυτό δε θα του βγει σε καλό..

Ποιες ομοιότητες θα δούμε στους νέους, τρίτους κύκλους των αγαπημένων μας σειρών (Γη ελιάς και Σασμός) και πως θα ξεκινήσουν τα πρώτα επεισόδια; Όπως όλα δείχνουν, οι ομοιότητες θα είναι πάρα πολλές.

 

Στα νοσοκομεία Μάνης και Κρήτης

Στα πρώτα επεισόδια και των δύο σειρών, θα δούμε σκηνές στα νοσοκομεία. Η Βασιλική, ο Μαθιός και η Καλλιόπη θα νοσηλευτούν σε τραγική κατάσταση, για διαφορετικούς λόγους.

Διαβάστε Επίσης  Κι όμως είμαι ακόμα εδώ Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8

Ο Μαθιός θα πυροβοληθεί (με βάση τα spoilers), η Καλλιόπη θα πάθει εγκεφαλικό και η Βασιλική θα τρακάρει.Στην γη της ελιάς, θα δούμε, επίσης, σκηνές από το γνωστό νοσοκομείο.

Η Βασιλική, μετά τον πνιγμό της, θα μεταφερθεί στην κλινική, για εξετάσεις. Εκεί, θα συναντηθούν με τους Βρεττάκους, σύμφωνα με το youfly, καθώς ένας από αυτούς θα πυροβοληθεί, τη μοιραία αυτή ημέρα της ομηρίας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *