Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν επεισοδιακά στη σειρά Σασμός, αφήνοντας τους τηλεθεατές άφωνους. Ένας μεγάλος έρωτας που θα λήξει άδοξα, ένας έρωτας που δεν πρόλαβε να ανθίσει, καθώς τα προβλήματα ήταν εξ αρχής πολλά.

     Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

Ένα ψέμα αποκαλύπτεται και όλα αλλάζουν. Μετά την κατάθεση της Θοδώρας, η Αργυρώ και ο Πέτρος καλούνται ξανά στο τμήμα για κατάθεση. Εκεί είναι που τα δύο αδέλφια θα λυγίσουν και θα ομολογήσουν πως το άλλοθι ήταν ψεύτικο. Δεν έκαναν ποτέ πρωινή βόλτα στο βουνό, δεν ήταν μαζί την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Στεφανής.

Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Ο Πετρής βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή και οι Βρουλάκηδες είναι σε πανικό. Ο Αστέρης μαθαίνει πως η αγαπημένη του είπε ψέματα για τον ξάδελφό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάει με τρόπο άσχημο…

Η Αργυρώ είναι σε άσχημη κατάσταση. Από τη μία ο αδελφός της είναι κοντά στο να φυλακιστεί για ένα έγκλημα που δεν έκανε, ενώ από την άλλη ο Αστέρης στρίβει το μαχαίρι στην πληγή, κατηγορώντας τη.

Η στιγμή του χωρισμού

Δε θα περάσουν αρκετά λεπτά και η Αργυρώ θα λυγίσει. “Ναι σου είπα ψέματα!”, θα φωνάξει στον Αστέρη, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως οι Βρουλάκηδες κρύβονται πίσω από το φρικτό αυτό φονικό…

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

“Δε θέλω να σε ξανά δω μπροστά μου”, θα της απαντήσει και θα εξαφανιστεί. Το ζευγάρι θα έχει έναν έντονο διάλογο, ο οποίος θα οδηγήσει σε οριστική ρήξη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν στη σειρά Σασμός, με την ηρωίδα να ξεσπά σε κλάματα. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην οικογένειά της.

Ο Αστέρης αποφασίζει να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια. Ζητάει από τον Πέτρο Βρουλάκη να συναντηθούν, για μία τελευταία φορά… Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>>ΕΔΩ

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Σασμός: Η Αργυρώ κι η Μαρίνα εγκαταλείπουν την Κρήτη

Σασμός: «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

 

Αφήστε μια απάντηση