Η Γη της Ελιάς: Συγκινητική η πρώτη συνάντηση του Αλέξη με τον πατέρα του

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του MEGA με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να είναι αρκετές.

      Η Γη της Ελιάς: Συγκινητική η πρώτη συνάντηση του Αλέξη με τον πατέρα του

Ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής είναι γεγονός και το κλίμα που επικρατεί είναι αρκετά χαρούμενο για το ζευγάρι. Πως θα αντιδράσει ο Αλέξης στην Γη της Ελιάς μόλις δει τον πατέρα του μετά από χρόνια;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης πιάνει στα πράσα Μαθιό – Βασιλική

Τι θα δούμε την Κυριακή 9/1 στην Γη της Ελιάς;

Η επανεμφάνιση του Θεοδόση, του πρώην άνδρα της Μαργαρίτας ταράζει αρκετά την ίδια, καθώς δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις του. Ο Αλέξης, από την άλλη, χαίρεται που του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα του και δεν δείχνει να του κρατά κακία για τα χρόνια της εγκατάλειψης.

Ο Λυκούργος νιώθει ταραχή και πανικό με τoν επικείμενο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, και φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, όταν μάθουν την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Επιστρέφει Και Διεκδικεί Ξανά Την Ασημίνα

Η μεγάλη ημέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει. Το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον της Χάιδως, του Λυκούργου και της Μαργαρίτας, στην Αθήνα και ανταλλάσσει όρκους αγάπης κι αφοσίωσης. Πως θα αντιδράσει η Μαργαρίτα στην σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις δει τον Αλέξη να ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει τον πατέρα του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση