Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεταιΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι άσχημες καθώς ο Λάμπρος τρελαίνεται και η Ελένη φοβάται πολύ.

                             Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Οσο ο Λάμπρος βρισκόταν στην εξορία, ο Ζάχος έτρεφε ελπίδες πως θα μπορέσει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ελένης. Όμως σύντομα κατάλαβε πως αυτό είναι αδύνατο . Ωστόσο δεν εγκατέλειψε ποτέ τις ελπίδες του και κατάφερε με το να βοηθήσει τον δάσκαλο να φτάσει στην αλήθεια και να επιστρέψει από τη Λέρο στο Διαφάνι, να ανέβει στα μάτια της Ελένης, κάτι που ο Λάμπρος από την άλλη δεν βλέπει με καλό μάτι και ζηλεύει .

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Με θάνατο σοκ και μια σύλληψη τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Έτσι πάει και τον αντιμετωπίζει στα ίσα σύμφωνα με το περιοδικό TV serial : Πίστεψες πως μπορούσες να με αντικαταστήσεις ; Δεν πρόκειται να έχεις ποτέ την Ελένη ! του λέει και εκείνος του απαντάει Αυτό θα το δούμε ! Ο Λάμπρος γίνεται έξαλλος και έρχονται στα χέρια με τον δάσκαλο να φωνάζει: Eίναι γυναίκα μου και κοίτα να το καταλάβεις και να το δεχτείς !

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεταιOταν η Ελένη μαθαίνει τι έγινε, βρίσκει το Ζάχο και του ζητάει να μην τολμήσει να κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο . Όταν όμως η Μάρω της αποκαλύπτει, πώς ο γιος της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν χώρισαν, εκείνη καταρρακώνεται και μαλακώνει απέναντί του, κάτι που εξοργίζει τον Λάμπρο .

Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

 

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος παλεύει να γυρίσει πίσω στο σχολείο αλλά το Υπουργείο δεν τον δέχεται. Ο φόβος του να χάσει την Ελένη, τα όσα έζησε στην εξορία και το γεγονός ότι δεν εργάζεται, τον έχουν αλλάξει . Με αποτέλεσμα να έχει άσχημα ξεσπάσματα .

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 47-48-49: Ποιον βρίσκει δολοφονημένο ο Στρατής;

Ο Λάμπρος αρχίζει να παραλογίζεται και η Ελένη ανησυχεί για την ψυχολογία του. Οι σκέψεις πώς μπορεί η ψυχική ασθένεια που είχε ο Μιλτιάδης και ο Γιάννος να την έχει και ο Λάμπρος την τρομοκρατεί…

Τρέμει στην ιδέα πως μπορεί ο Λάμπρος να έχει την τύχη του Μιλτιάδη. Τώρα που τον ξαναβρήκε, δεν σκοπευεi να τον χάσει ποτέ ξανά…

Τι θα κάνει η Ελένη και πως θα αντιδράσει ο Λάμπρος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *