Άγριες Μέλισσες: Καθηλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι η Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Καθηλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι η ΜυρσίνηΣε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Μυρσίνη, στο φινάλε των Άγριων Μελισσών. Μετά τον θάνατο του Δούκα, η πρωταγωνίστρια θα χάσει το μυαλό της. Σε συνδυασμό με τα τελευταία γεγονότα, η Μυρσίνη Σεβαστού θα συνειδητοποιήσει πως όλα χάθηκαν μέσα από τα χέρια της, σε μια στιγμή.

Η αλήθεια για τον γιο της, τον Σέργιο Σεβαστό, θα πέσει σαν κεραυνός στο σπιτικό της. Τελικά οι αδελφές Σταμίρη είχαν δίκιο κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Το βάρος που κουβαλάει, πλέον, είναι τεράστιο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ο Στέφανος δραπετεύει - Κρατάει όμηρο την έγκυο Αθηνά

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram. Εκείνη, ως Μυρσίνη, ντυμένη στα λευκά και αρκετά ταλαιπωρημένη, βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Δίπλα της, ο γιος της ο Νικηφόρος (Αναστάσιος Ροϊλός), της αναφέρει την λέξη “κάθαρσις”.


Το φινάλε της Μυρσίνης Σεβαστού θα είναι αρκετά συγκινητικό, στις Άγριες Μέλισσες. Τα παιδιά της θα την αποχαιρετήσουν, γυρνώντας την πλάτη τους οριστικά. Μόνον η Αγορίτσα θα φροντίσει την “κυρά” της, μέχρι εκείνη να κλείσει τα μάτια της, οριστικά..Άγριες Μέλισσες: Καθηλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι η Μυρσίνη

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης ανακαλύπτει για την Έλενα κάτι που τον κάνει έξαλλo

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *