Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστροΗ Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο.

Η οργή του Στάθη τρομοκρατεί τους πάντες!

Θέμα χρόνου ήταν να μαθευτεί ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο και αυτή η στιγμή δεν άργησε να έρθει για τους γονείς της Βασιλικής. Η οργή του Στάθη κορυφώνεται και ξεσπάει παντού σύμφωνα με το περιοδικό mytv, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι αποφασίζει να γυρίσει πίσω, καθώς δεν υπάρχει πια λόγος να κρύβεται. Ο Στάθης βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική θέση, καθώς αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος: Η Ιουλία είναι πλέον παντρεμένη, κοίτα να κρατηθείς μακριά της, του τονίζει.

Την ίδια στιγμή η Αρετή κάνει μία τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Στο μεταξύ ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη: Να ζήσουν και να ευτυχήσουν κυρ Στάθη. Να τους χαίρεσαι, του λέει και ο Στάθης μόλις βλέπει τη φωτογραφία τρελαίνεται. Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού, ενώ τα νέα για τον γάμο τα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Τι είσαι μωρέ; Νονός της νύχτας;»

Η Αρετή έξαλλη θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει: Δεν θα βγει ζωντανή από τα χέρια μου, λέει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας από τον Αποστόλη: Καλά, δεν ντρέπεστε κι εσύ και η αδελφή σου να με κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μου; τους ρωτάει, ενώ ο Αποστόλης του εξηγεί ότι πραγματικά δεν ήξερε τίποτα. Μετά από αυτό, η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική: Τα ξέρουν όλα οι γονείς σου, Μη ρωτάς πώς. Το θέμα είναι ότι ο πατέρας σου ήρθε εδώ και έκανε μεγάλη φασαρία, την ενημερώνει και η Βασιλική πανικοβάλλεται.

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι η επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου. Ο Στάθης θολωμένος από το θυμό του, χτύπα την πόρτα της Χάιδως και απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει ο δίδυμος αδερφός του Ιάκωβου;

Η Χάιδω και ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες και έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του: Θα μου το πληρώσετε. Μάνα και γιος πήρατε το κορίτσι μου, για να με εκδικηθείτε, αλλά δεν ξέρετε τι σας περιμένει, ισχυρίζεται.

Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης της μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο.

Μετά από όλα αυτά, ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη: Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να κρυβόμαστε.

Στο μεταξύ η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα, ενώ η κοπέλα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει.

Τέλος, η Αρετή για μία ακόμα φορά ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *