Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος γράφει την μισή περιουσία στην Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος γράφει την μισή περιουσία στην Αντιγόνη

Ο Ισίδωρος αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να γράψει, επιτέλους, την περιουσία του στην Αντιγόνη, στην γη της ελιάς. Χωρίς να την ενημερώσει, επικοινωνεί με τον συμβολαιογράφο και ξεκινάει τις διαδικασίες.

             Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος γράφει την μισή περιουσία στην Αντιγόνη

Εκτός από το επίθετό του, θέλει η κόρη του να έχει και όλα όσα της αναλογούν από την οικογένεια. Η Αντιγόνη φαίνεται πως έχει πετύχει τον στόχο της, με τεράστια επιτυχία. Ο Ισίδωρος την εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 4

Πατέρας και κόρη έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον Ισίδωρο να νιώθει ευτυχισμένος. Το μόνο που του μένει, είναι να πείσει τον γιο του να αποδεχτεί την αδελφή του, ως μέλος της οικογένειάς τους.

Η Αντιγόνη πετυχαίνει τον σκοπό της

Αυτό που δεν υποψιάζεται, είναι πως η νεαρή ηρωίδα έχει καταστρώσει αυτό το μεγάλο σχέδιο , για να εκδικηθεί. Ο Ισίδωρος μεταβιβάζει το 50% από την περιουσία των Βρεττάκων, στην Αντιγόνη, δείχνοντας με αυτή του την κίνηση πως την βλέπει το ίδιο με τον Μάνο, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σέρνει την Στέλλα στη φυλακή

Φυσικά, ο Μάνος δε θα έχει ψύχραιμη αντίδραση. Θα ξεσπάσει, θα φωνάξει, θα απαιτήσει από τον πατέρα του να πάρει πίσω αυτό που έκανε. Σε αντίθεση με εκείνον, η Αντιγόνη θα αγκαλιάσει τον Ισίδωρο σφιχτά, θα τον φιλήσει, θα του πει πόσο πολύ τον αγαπάει και πόσο χαρούμενη είναι που έγιναν οικογένεια.

Όλα αυτά, μέχρι να ξεσπάσει η μεγάλη μπόρα στους Βρεττάκους… Ο Μάνος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *