Η Μάγισσα – Άρης Νινίκας: Ο νεαρός ηθοποιός που κλέβει τις εντυπώσεις

 

Η Μάγισσα – Άρης Νινίκας: Ο νεαρός ηθοποιός που κλέβει τις εντυπώσεις

 

Για μία ακόμη φορά, ο Λευτέρης Χαρίτος και ταλαντούχα ομάδα του, επενδύουν σε νέα πρόσωπα, που αναμένεται να ξεχωρίσουν, μέσα από το ταλέντο τους.Η Μάγισσα – Άρης Νινίκας: Ο νεαρός ηθοποιός που κλέβει τις εντυπώσεις

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, έρχεται η “Μάγισσα”, η νέα φιλόδοξη σειρά του ANT1, με δυνατό καστ αγαπημένων ηθοποιών, αλλά και νέων που θα ξεδιπλώσουν την ερμηνεία τους, για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

1817…Η εθνική Επανάσταση είναι στα σπάργανα και απαιτείται ειρήνη και ομοψυχία στην αδούλωτη Μάνη… Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.Η Μάγισσα – Άρης Νινίκας: Ο νεαρός ηθοποιός που κλέβει τις εντυπώσεις

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς : Η Άννα εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Στην οικογένεια των Γερακάρηδων, αναμένεται να ξεχωρίσει ο Θράσος. Τον Θράσο, στη σειρά “Η Μάγισσα”, υποδύεται ο νεαρός ηθοποιός Άρης Νινίκας. Ο Θράσος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας.

Είναι ένας πολύ ωραίος και γεροδεμένος άντρας, καθ’ εικόνα και καθ΄ ομοίωση όμως του Σπήλιου, του πατέρα του (Τάσος Νούσιας). Μοιάζουν τόσο πολύ, τόσο εξωτερικά, όσο και στον τρόπο σκέψης τους..

Ο Θράσος είναι παντρεμένος με την Σκεύω, η οποία κολακεύτηκε και εντυπωσιάστηκε από τον σκληροτράχηλο, άξεστο χαρακτήρα του, αλλά πλέον δεν είναι πολύ σίγουρη με όσα περνάει δίπλα του…

 

Ποιος είναι ο Άρης Νινίκας;

Ο Άρης Νινίκας γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην πόλη της Καβάλας. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά Κλείνει Την Αλίκη Στην Φυλακή

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους: Μιχαήλ Μαρμαρινό, Μαρία Πανουργιά, Θοδωρή Γκόνη, Κίρκη Καραλή, Γιάννη Ρήγα, Γιάννη Παρασκευόπουλο, Γιώργο Κριθάρα, Μαριλένα Κατρανίδου, Τάσο Αγγελόπουλο, Θέμη Θεοχάρογλου κ.α.

Έχει σκηνοθετήσει τη παράσταση Γείτονες ( Φεστιβάλ Φιλίππων, 2022) καθώς και τις performances: Από τον Άμλετ στον Σαββόπουλο και Αγρύπνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κιθάρας (Berklee College of Music) ενώ έχει αρκετές συμμετοχές σε ταινίες μικρού μήκους και κάποιες έκτακτες συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές.

Φέτος θα δούμε τον Άρη Νινίκα στη “Μάγισσα”, πλάι στον Τάσο Νούσια, ως Θράσο. Ο ρόλος του αναμένεται να φέρει πολλές ανατροπές, στην υπόθεση της σειράς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *