Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας συμμαχεί με την Ελένη και όλο το χωριό

Αυτό και αν είναι σημαντική εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες καθώς στα νέα επεισόδια που θα δούμε από τις 10 Ιανουαρίου, ο Δούκας θα συμμαχήσει με την Ελένη Σταμίρη και το Διαφάνι εναντίον του Ακύλα Μεγαρίτη. Ποιος ο λόγος;

Ο Δούκας στήνει στον τοίχο τον Ακύλα

Ο Νικηφόρος, ανακαλύπτει όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια τις οικονομικές ατασθαλίες που αφορούν το project του αεροδρομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, o γιος του Δούκα κάνει την ανατροπή και βοηθάει διακριτικά τον πατέρα του με σκοπό να μην πέσει στην παγίδα του Ακύλα.

Ο Δούκας μαθαίνει όλη την αλήθεια και γίνεται έξαλλος με τον Ακύλα, ζητώντας τον εξηγήσεις και ξεκαθαρίζοντας του πως αν δεν επιστραφούν τα χρήματα θα αποχωρήσει από το project του αεροδρομίου. Έτσι ο πόλεμος ανάμεσα στους δυο άνδρες ξεκινά και νικητής θα είναι μόνο ένας. Ο Ακύλας με την σειρά του δείχνει να μην πτοείται από τις απειλές του Δούκα και του υπενθυμίζει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τον κλείσει στην φυλακή, καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του μπορούν να τον καταδικάσουν για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λευτέρης Κάνει Απόπειρα Αυτοκτονίας

Η Αντιγόνη, η οποία θα έρθει κοντά με τον Ακύλα στα επόμενα επεισόδια, αποσπά κάποιες πληροφορίες που αφορούν το αεροδρόμιο και σπεύδει να ενημερώσει τον Δούκα, ο οποίος έντρομος μετά την αποκάλυψη της Αντιγόνης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Δούκας και η Ελένη συμμαχούν στις Άγριες Μέλισσες
Έτσι, ο Δούκας στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ελένη αλλά και όλο το Διαφάνι εναντίον του Ακύλα. Παρόλο τις άσχημες σχέσεις που έχει με το χωριό του αλλά και με την Ελένη, εκείνοι δέχονται καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης και τι είναι ικανός να κάνει.

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

πηγή

Αφήστε μια απάντηση