Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής σώζουν την Ζωή από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής σώζουν την Ζωή από τον ΑκύλαΟι ετοιμασίες για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως συνεχίζονται πυρετωδώς καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί στις Άγριες Μέλισσες! Τα πάντα όμως θα ανατραπούν όταν μάθει η Δρόσω πως ο Κωνσταντής και η Ζωή διατηρούσαν ερωτικό δεσμό στις Άγριες Μέλισσες.

Η έντονη αντίδραση της Δρόσως

Η Δρόσω δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κωνσταντής και η Ζωή στο παρελθόν είχαν σχέση και πέφτει από τα σύννεφα λέγοντας του πως μπόρεσε να το κάνει αυτό ενώ ήταν παντρεμένη. Ο Κωνσταντής κάνει ότι μπορεί για να σώσει την κατάσταση και να μην ματαιωθεί ο γάμος που τόσο περιμένει και της εξηγεί πως δεν ήξερε τίποτα για την Ζωή και το γάμο της με τον Ακύλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Η Δρόσω φανερά ενοχλημένη του ζητά να αναβάλλουν για λίγο καιρό τον γάμο με τον Κωνσταντή να καταλαβαίνει το λάθος του και να της ζητάει συγνώμη. Με ποιον τρόπο όμως θα ενωθεί ξανά η Ζωή με τον Κωνσταντή στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών και ποιος θα είναι ο ρόλος της Δρόσως σε αυτό;

Δρόσω και Κωνσταντής σώζουν την Ζωή από τον Ακύλα

Η Ζωή, το τελευταίο καιρό ζει ένα εφιάλτη καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και τα περισσότερα αφορούν την οικογένεια της. Ο γιος της Λευτέρης επιστρέφει από τον στρατό και τα πράγματα είναι πολύ άσχημα καθώς η στάση του είναι πολύ διαφορετική. Η Ζωή καταλαβαίνει την αλλαγή στην συμπεριφορά του και τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο ίδιος της παραδέχεται πως δέχεται φρικτά βασανιστήρια εκεί μέσα με την Ζωή να εξοργίζεται καταλογίζοντας τις ευθύνες στον Ακύλα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και Κασσιανής

Κωνσταντής και Δρόσω κρύβουν την Ζωή από τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Οργισμένη στρέφεται εναντίον του και αποπειράται να τον σκοτώσει γλιτώνοντας μια για πάντα από αυτόν. Τελικά δεν τα καταφέρνει καθώς εκείνος είναι που την τραυματίζει. Η Ζωή απελπισμένη ψάχνει να βρει βοήθεια στις Άγριες Μέλισσες και ο Κωνσταντής με την Δρόσω αποφασίζουν να την κρύψουν στο σπίτι τους με σκοπό να μην την ανακαλύψει ο Ακύλας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *