Survivor Spoiler Αποχώρηση 5/1: Ποιος Διάσημος παίκτης φεύγει σήμερα

Survivor Spoiler Αποχώρηση 5/1: Ποιος Διάσημος παίκτης φεύγει σήμερα

Η δύσκολη στιγμή του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε. Διάσημοι και Μαχητές πάνε στο Συμβούλιο της Εβδομάδα για να μάθουν ποιος παίκτης θα φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο. Οι Διάσημοι βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα, αφού θα χάσουν έναν ακόμη δικό τους παίκτη. Ποιος υποψήφιος προς αποχώρηση Διάσημος θα αποχαιρετήσει σήμερα (5/1) το Survivor (Spoiler);

Οι Διάσημοι έχασαν και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας, με αποτέλεσμα να αναδυθούν περισσότερα προβλήματα στην καλύβα, αλλά και στα Συμβούλια του Νησιού. Εκείνο που δίχασε πιο πολύ την ομάδα ήταν η ρήξη ανάμεσα στον Βαλάντη και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο λόγος; Το φλερτ του Γιώργου Κατσαούνη. Πολλοί παίκτες από τους Διάσημους ενοχλήθηκαν που η Μυριέλλα είχε «πάρε-δώσε» με τους Μαχητές και συγκεκριμένα με τον «στρακαστρούκα» όπως τον αποκαλούν οι Survivors.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας υποψήφιος βγήκε ο Βαλάντης με 8 ψήφους, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες του τον θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά, ενώ στο δεύτερο συμβούλιο ψηφίστηκε η Μυριέλλα επειδή «δίχασε» την ομάδα. Τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που κέρδισε την ατομική ασυλία ψήφισε την Ευριδίκη Παπαδοπούλου, αφού έχουν έρθει λιγότερο κοντά. Ποιος, όμως, θα αποχωρήσει σήμερα;

Διαβάστε Επίσης  Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη δημοφιλία του «Σασμού»: «Στην Κρήτη αισθάνθηκα ότι είμαι ο Σάκης Ρουβάς»

Survivor Spoiler Αποχώρηση 5/1: Ποιος Διάσημος παίκτης φεύγει σήμεραΠοιος φεύγει σήμερα από Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με τα Spoilers, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε μία μεγάλη ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση. Θα δούμε δύο αποχωρήσεις; Ή θα είναι ένα «κλασικό» Συμβούλιο αποχώρησης;

Όπως λέγεται η Μυριέλλα έχει κερδίσει τους τηλεθεατές κι έτσι δε θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Σε καμένα κάρβουνα θα κάθεται επίσης κι ο Κατσαούνης, ο οποίος σίγουρα δε θέλει να φύγει από το Survivor η κοπέλα που του φτιάχνει τη διάθεση.

Ανατροπή στην αποχώρηση;

Η μάχη, έτσι, θα παιχτεί ανάμεσα στην Ευριδίκη και τον Βαλάντη. Μολονότι ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος πολύ δημοφιλής στον κόσμο είναι αρκετά αδύναμος αγωνιστικά και δεν μπορεί να αντέξει τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης. Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα τον θέλουν να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας. Αυτήν την αποχώρηση μάλιστα λέγεται πως θα την δούμε σήμερα.

Διαβάστε Επίσης  Μάγδα Τσαγγάνη: Η απίστευτη ατάκα της όταν ρωτήθηκε πόσο χρονών είναι

Η αποχώρηση του Survivor σήμερα (5/1)

Σε περίπτωση λοιπόν που αποχωρήσει ο Βαλάντης οικειοθελώς, πιθανώς να μην δούμε άλλη αποχώρηση, εκείνη της Ευριδίκης. Ωστόσο, πέρυσι μολονότι υπήρχαν οικειοθελείς αποχωρήσεις βλέπαμε κι εκείνες που οφείλονταν στο κοινό. Τώρα, όμως, μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, αφού ο Ατζούν έχει γίνει πιο αυστηρός με τις αποχωρήσεις, πόσο μάλλον τις οικειοθελείς.

Πέρα όμως από το Spoiler, αναμένουμε και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του Survivor σήμερα (5/1). Μην ξεχνάμε ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και όλα μπορούν να συμβούν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *