Σκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκη

Σκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκηΣκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκη

Η νέα σειρά μυστηρίου του MEGA, έκανε πρεμιέρα χθες και ξεκίνησε πολύ δυναμικά με μία υπόθεση γεμάτη σασπένς, μυστήριο και εντάσεις. Στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα στις 22:30, οι συγκρούσεις θα χτυπήσουν κόκκινο. Η Όλγα και η Ξένια θα έρθουν σε έντονη ρήξη στη «Σκοτεινή Θάλασσα» κι η αφορμή θα είναι η διαθήκη του Μιχάλη.

Όλα ξεκινούν όταν ο Θεμιστοκλής, ο Ηρακλής και η Ξένια συζητούν τη διαθήκη του Μιχάλη, ο οποίος φαίνεται πως άφησε το 30% των μετοχών της εταιρείας στην Άννα, την εξαφανισμένη νεκρή κοπέλα του γιου του. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αφού ο γιος του κατηγορείται για το φόνο της Άννας.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη προσπαθούν να ενοχοποιήσουν άλλον για να γλιτώσουν

Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν εμφανιστεί η μητέρα της Άννας, η Όλγα στη συνάντηση και ζητήσει εξηγήσεις. «Μας δουλεύει από τον τάφο του», θα πει με ένα ειρωνικό ύφος η πονεμένη μητέρα. «Μας άφησε 10 μετοχές και θα ξεχάσουμε το παιδί μας. Θα ισοφαρίσει αυτό με το φονικό;», αναρωτιέται η Όλγα.

Σκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκηΗ Ξένια, όμως, δεν πτοείται. «Δεν σου χρωστάμε τίποτα, αχάριστη γυναίκα». Τα αίματα θα ανάψουν και οι δύο οικογένειες θα έρθουν αντιμέτωπες. Η Ξένια έχει ήδη βγει εκτός εαυτού όταν ο δεύτερος γιος της, ο Ηρακλής προτείνει να αμφισβητήσουν την διαθήκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα δείπνο φωτιά είναι η αρχή του τέλους

Η Ξένια δε θέλει να προβούν σε καμία τέτοια ενέργεια και δεν ακούει κουβέντα για τον άντρα της. Η Ξένια δε θα αφήσει κανέναν να προσβάλλει την οικογένειά της, ειδικά την Όλγα στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *