Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊόΣυναγερμός στον Ευαγγελισμό: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς 92 υγειονομικοί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο διοικητής του «Ευαγγελισμού» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, μιλώντας kathimerini.gr, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς έπειτα από την εξέλιξη αυτή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αυξηθεί το ποσοστό των μολύνσεων σε εργαζομένους, κάτι που θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες δυσχέρειες στη λειτουργία του νοσοκομείου.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε την απαγόρευση των επισκεπτηρίων, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες.

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ποιες οι αλλαγές που τέθηκαν σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου

Οι υγειονομικοί που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα και -όπως τονίζεται- έχουν κολλήσει εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς στην κοινότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγορόπουλο, υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και στους ασθενείς, που σημαίνει πως παρόλο που εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, τη στιγμή που βγαίνουν από το νοσοκομείο, σε επανελέγχους ένα μεγάλο ποσοστό βγαίνει θετικό στον ιό.

Μεγάλο ερωτηματικό, σύμφωνα με τον κ. Γρηγορόπουλο, παραμένει το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας.

Διαβάστε Επίσης  Βόμβα μεγατόνων στο πολιτικό σκηνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με υγειονομικό προσωπικό να νοσεί με κορωνοϊό.

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση