Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;

Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;Οι εξελίξεις όσο αναφορά την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος δεν σταματούν και τα νέα επεισόδια της χρονιάς, τα οποία θα αρχίσουν στις 10 Ιανουαρίου υπόσχονται στους τηλεθεατές απανωτές εξελίξεις αλλά και κάθαρση καθώς οι ένοχοι θα τιμωρηθούν. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του Στέφανου και της Αθηνάς στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος;

Το μέλλον του Στέφανου και της Αθηνάς στην σειρά Ήλιος

Ο Στέφανος συνεχίζει και βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας και η τιμωρία του όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να έρθει. Η Αθηνά μαζί με τον Δημήτρη οργανώνουν την φυλάκιση του, η οποία προβλέπεται σκληρή με τις κατηγορίες εναντίον του να είναι πολλές καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν περάσει όλοι εξαιτίας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος Και Ιάκωβος Γίνονται Μια Γροθιά Για Την Ιουλία

Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο στην σειρά Ήλιος;

Μπορεί οι δυο ήρωες να πετυχαίνουν το στόχο τους και να τον συλλαμβάνουν όμως κανείς δεν μπορεί να ξεμπερδέψει τόσο εύκολα από τον αδίστακτο και επικίνδυνο ήρωα, ο οποίος παρόλο που βρίσκεται στην φυλακή οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του. Ο ίδιος καλεί την Αθηνά στην φυλακή και της ανακοινώνει πως θέλει να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού καθώς είναι και δικό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο κρυφός πόνος του Μάνου για την μητέρα του

Η Αθηνά αρνείται κατηγορηματικά την πρόταση του και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του, ούτε αυτή αλλά ούτε και το παιδί που περιμένει. Ο Στέφανος επιμένει και αυτή του δίνει την χαριστική βολή καθώς έχει στα χέρια της στοιχεία που μπορούν να τον καταδικάσουν για πάντα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση