Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Έρωτας Για Την Δρόσω! Αυτός Είναι …

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Έρωτας Για Την Δρόσω! Αυτός Είναι …Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο γάμος που περιμέναμε πως και πως, δε θα πραγματοποιηθεί. Το αγαπημένο μας ζευγάρι θα περάσει ακόμη μία τεράστια κρίση. Ο Ακύλας θα μάθει για τον εραστή της Ζωής και θα φροντίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Το κυριότερο, όμως; Θα μάθει την αλήθεια και η Δρόσω, με αποτέλεσμα η καρδιά της να γίνεται χίλια κομμάτια.

            Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο νέος έρωτας για την Δρόσω! Αυτός είναι …

Ο λόγος που είχαν χωρίσει στον δεύτερο κύκλο, ήταν γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τα ψέματα του παρελθόντος. Οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως, τους λύγισαν. Τρελά ερωτευμένοι, αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Η Δρόσω φώναξε το μεγάλο «ναι» και οι ετοιμασίες του γάμου ξεκίνησαν… Μόνο που, η ιστορία με την Ζωή Μεγαρίτη έρχεται στο φως και τότε όλα αλλάζουν ξανά.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο «προδότης» του Βόσκαρη που θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει

Η Δρόσω δε θα αντέξει αυτή την πικρή αλήθεια. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει με τον Κωνσταντή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνά ξανά από τεράστιες δυσκολίες. Η Δρόσω θα του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να παντρευτούν, πως δεν είναι έτοιμη για αυτό το βήμα. Ο Κωνσταντής θα διαλυθεί…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Τηλεθεατής για τις Άγριες Μέλισσες, ένας νέος σκηνοθέτης θα φέρει στην Δρόσω την μεγάλη ανατροπή. Θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή της, υπενθυμίζοντάς της την αγάπη της για το θέατρο και την υποκριτική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση του Αστέρη όταν μάθει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή

Θα της κάνει μία απρόσμενη πρόταση που θα την διχάσει αρκετά. Μία όμορφη σχέση θα εξελιχθεί μεταξύ τους. Ο νεαρός αυτός σκηνοθέτης και η Δρόσω θα αναπτύξουν μία σχέση ιδιαίτερη, στις Άγριες Μέλισσες. Μία σχέση που δε θα περάσει απαρατήρητη από τον Κωνσταντή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση