Αποκλειστικό STAR- 59χρονος φίλος Αγγελικής: «Την αγαπούσα όχι ως εραστής»

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

“Της έδινα λεφτά γιατί την αγαπούσα υπερβολικά ως αδελφή, ως φίλη” λέει

 

 

Οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης της 25χρονης Αγγελικής Πεπόνη. Σήμερα ταυτοποιήθηκε με εξέταση DNA ότι το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα, ανήκει στην κοπέλα, σχεδόν οκτώ χρόνια μετά από όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Τόσο η οικογένεια, όσο και οι φίλοι της Αγγελικής θεωρούν ύποπτο τον 59χρονο σύντροφό της, Λένε ότι της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και την εκμεταλλευόταν. Ήταν και ο τελευταίος άνδρας που την είδε, πριν εξαφανιστεί στις 16 Ιουνίου 2010. Σημειώνεται ότι ο 59χρονος καταδικάστηκε για υποθέσεις ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος το 2014.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στη Γιώτα Κηπουρού και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επισημαίνοντας ότι το κορίτσι ήταν τοξικομανής, ότι της έδινε λεφτά και ότι την αγαπούσε σαν φίλη αλλά όχι ερωτικά.

Διαβάστε Επίσης  25η Μαρτίου: Τι γιορτάζουμε

Ο 59χρονος παραδέχεται ότι το σπίτι του απέχει 600-800 μ. από το σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο.

«Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι αγαπητός στην περιοχή» επισημαίνει και ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με την Αγγελική. Όπως υποστηρίζει, είχε ερωτική σχέση με την 25χρονη για περίπου 5-6 μήνες το 2009. Όταν χάθηκε, δεν είχε επαφές μαζί του.

«Μου ζητούσε λεφτά, τίποτε άλλο. Ήταν τοξικομανής η κοπέλα, το ξέρει όλη η Πρέβεζα. Έκανε συνέχεια ωτοστόπ γιατί δεν είχε λεφτά» λέει ο 59χρονος.

Ο γιος του είχε υποστηρίξει ότι το βράδυ πριν εξαφανιστεί, η Αγγελική ήταν στο σπίτι του πατέρα του. «Ναι ήταν εκεί, αλλά εγώ λείπω από το πρωί ως το βράδυ από το σπίτι» τονίζει και λέει πως όντως η Αγγελική είχε πάει σπίτι του εκείνο το βράδυ κι έφυγε γύρω στις 12:00-12:30. Της είχα δώσει 150 ευρώ».

Διαβάστε Επίσης  Έρχονται αλλαγές στη θετική λίστα

«Της έδινα χρήματα γιατί τη συμπαθούσα και την αγαπούσα υπερβολικά. Την αγαπούσα ως αδελφή, ως φίλη και όχι σαν εραστής» λέει ο 59χρονος.

Ερωτηθείς τι τον κάνει να πιστεύει ότι η Αγγελική πήγε στην Αλβανία, όπως υποστήριζε για την εξαφάνιση της κοπέλας είπε: «Είχε πολλούς φίλους στην Αλβανία. Είχε εκκρεμότητες με τους Αλβανούς κι αυτή και ο αδελφός της».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας ότι: «Είμαι στη διάθεση των αρχών, κυκλοφορώ στον Μύτικα και την Πρέβεζα, ξέρουν που θα με βρουν. Είμαι πάντα στη διάθεση των αρχών. Δεν έχω καμία σχέση με την εξαφάνισή της».

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *