Survivor: «Έλα να σε δούμε μανταμίτσα» – Έτσι φλερτάρουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: «Έλα να σε δούμε μανταμίτσα» – Έτσι φλερτάρουν στον Άγιο ΔομίνικοSurvivor: «Έλα να σε δούμε μανταμίτσα» – Έτσι φλερτάρουν στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με νέες εξελίξεις να βγαίνουν στο προσκήνιο. Ο Γιώργος Κατσαούνης φλερτάρει ανοιχτά την Μυριέλλα Κουρεντή και δείχνει σε όλο το τηλεοπτικό κοινό πώς φλερτάρουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», θα αρχίσει να τραγουδάει σε λίγο ο Βαλάντης για χάρη της συμπαίκτριάς του. Ο αγρότης έχει δείξει έντονα τη συμπάθειά του ως προς το πρόσωπο της ηθοποιού. Ο Κατσαούνης έχει άλλωστε δηλώσει ανοιχτά ότι φαίνεται πολύ καλό άτομο, που του βγάζει μία αγαθότητα και μία καλοσύνη. Μέχρι στιγμής έχει μιλήσει με τα ωραιότερα λόγια για εκείνη και δεν παραλείπει με κάθε ευκαιρία να φλερτάρει.

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Ο Σωκράτης χωρίς να διστάσει, αποκαλύπτει στην Ελένη ότι ο Ορφέας είναι…

 

Survivor: «Έλα να σε δούμε μανταμίτσα» – Έτσι φλερτάρουν στον Άγιο Δομίνικο
Από τη μεριά της, η Μυριέλλα Κουρεντή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παίζει κάτι ανάμεσα στους δύο, ούτε έχει γοητευτεί από τον Γιώργο Κατσαούνη με όσα της έχει πει μέχρι στιγμής στο Survivor. Παρόλα αυτά φαίνεται πως υπάρχει μία αμυδρή συμπάθεια. Αυτό θα φανεί και στο σημερινό επεισόδιο, στα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Ο Γιώργος Λιανός θα τους βάλει αντιμέτωπους και μόλις σηκωθούν οι σπόντες και τα πειράγματα δε θα αργήσουν να έρθουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παρατάει την Μαρίνα και πάει Αλβανία με την γυναίκα του

«Έλα Κατσαούνη, έλα», θα του πει η Μυριέλλα περιπαικτικά, ενώ εκείνος με ένα ύφος πολλά υποσχόμενο θα της πεις με αυτή την ιδιαίτερη προφορά: «Έλα να σε δούμε μανταμίτσα». Μπορεί ο Κατσαούνης να είναι αγρότης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ξέρει να παίζει μπαλίτσα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *