Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη που τρομοκρατεί την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη που τρομοκρατεί την Καλλιόπη
Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη που τρομοκρατεί την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη που τρομοκρατεί την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με μία νέα αποκάλυψη και θα την λούσει κρύος ιδρώτας στη σειρά «Σασμός». Η αλήθεια σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και τα ψέμματα έρχονται στην επιφάνεια.

Η Καλλιόπη δε θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτό το γεγονός κι έτσι θα προβεί σε πράξεις που δε θα έκανε ποτέ. Ο Άγγελος έχει ήδη ανακαλύψει τη μητέρα του, αλλά αυτό που μένει είναι να μάθει ποιος είναι ο πατέρας. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να ολοκληρώσει το παζλ και τρέμει στην ιδέα ότι θα μαθευτεί η αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας έχει ήδη αρχίσει. Η Καλλιόπη νιώθει τον κλοιό γύρω της να στενεύει. Ο πανικός κι ο φόβος της θα την οδηγήσει σε μία πράξη που δε θα έκανε ποτέ. Ετοιμάζεται να συμμαχήσει με τον μεγαλύτερο εχθρό της, τη Γιαγιά Ειρήνη.

Η Καλλιόπη του Σασμού στο παράθυρο κοιτάει
Οι δύο γυναίκες μισιούνται από τα βάθη της καρδιάς τους. Ένας κοινός «εχρθός», όμως, θα τις φέρει κοντά και οι δύο γυναίκες θα κάνουν μία συμφωνία. Η Καλλιόπη κι η γιαγιά Ειρήνη στη σειρά «Σασμός» θα ορκιστούν να μην αποκαλύψουν ποτέ την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του Αγγέλου. Η γιαγιά Ειρήνη, άλλωστε, μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Δε μιλάει, δε λαλάει και τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος την έχουν βουτήξει μέσα στο βούρκο των τύψεων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Αναστασίας στο φως

Όλα αυτά όμως κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν και τότε όλα θα αλλάξουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *