Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της ΙουλίαςΗ Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της Ιουλίας.

Τι θα κάνει ο Ιάκωβος την τελευταία στιγμή και έτσι θα καταφέρει να γίνει τελικά ο γάμος της Ιουλίας με τον Αστυνόμο Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της ΙουλίαςΗ μεγάλη μέρα για τον αστυνόμο κουράκο και την Ιουλία φτάνει. Καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για το γάμο τους, οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Ενώ η Ιουλία τηρεί το έθιμο και το νυφικό κρεβάτι .Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδερφή τους ενώ φίλοι και συγγενείς παίρνουν για να ευχηθούν. Μάλιστα γυρνά και ο Φίλιππος εσπευσμένα στη Μάνη για το γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, με την απουσία του.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης παίρνει τους δρόμους τρελαμένος

Ο Στάθης όμως είναι τραγική φιγούρα της ημέρας. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει . Έτσι θολωμένος κάνει μία τελευταία προσπάθεια, για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί . Πηγαίνει σπίτι της όπου Ιουλία είναι έτοιμη να φύγει με το νυφικό. Ο Στάθης σχεδόν πέφτει στα πόδια της και την παρακαλά: Πάμε να φύγουμε Ιουλία και να παντρευτούμε. Χώρισα δεν είμαι με την Αρετή. Εφυγα από το σπίτι μόνο εσένα αγαπάω. Το ξέρεις …Είσαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου .Σε παρακαλώ μην κάνεις κάτι που θα σε κάνει δυστυχισμένη όπως ήμουν και εγώ όλα αυτά τα χρόνια .

Η Γη Της Ελιάς: Οι Συμπέθεροι Στην Αρεόπολοι

Την ικετεύει ενώ, ο αστυνόμος Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία. Η Ιουλία μέσα της για μια στιγμή μόνο σκέφτεται να τον ακολουθήσει και να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της Ιουλίας

Ο Ιάκωβος επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Με το δικό του τρόπο κάνει την Ιουλία να καταλάβει πως είναι μεγάλο λάθος να κάνει πισογύρισμα.

Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Ιουλία παίρνει μία βαθιά ανάσα … Φύγε Στάθη είναι αργά για μας του λέει μόνο, και λίγο πριν διαλυθεί ο γάμος της, κάνει ένα βήμα μπρος και πηγαίνει στην εκκλησία. Ο Γάμος γίνεται και η Η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία του Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από το υπερβολική αδυναμία του Στέφανου για τη μητέρα του.

πηγή

H Γη της Ελιάς – Ώρες αγωνίας: O Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *