Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης παίρνει τους δρόμους τρελαμένος

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης παίρνει τους δρόμους τρελαμένοςΣε πολύ σοβαρή κατάσταση θα βρεθεί ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Απελπισμένος, έχοντας χάσει τα πάντα, περπατάει στους δρόμους της Μάνης, χωρίς να σκέφτεται. Στο μυαλό του τριγυρνά η αγαπημένη του Ιουλία και το λάθος που πάει να κάνει, λέγοντας το μεγάλο ναι στον Κουράκο.

Έχοντας ζητήσει διαζύγιο από την Αρετή, μαζεύει τα πράγματά του κι εξαφανίζεται. Ο γιος του είναι έξαλλος και τον αρπάζει, ζητώντας του εξηγήσεις. Ο Στάθης, όμως, είναι ψυχολογικά ράκος.

Ξεκινάει το ποτό, μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια του. Περπατάει μόνος του, χαμένος, απελπισμένος. Όσο εκείνος υποφέρει, η Ιουλία δοκιμάζει νυφικά και οργανώνει τον παραμυθένιο της γάμο. Φυσικά, η σκέψη της ταξιδεύει στον μεγάλο της έρωτα..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Λευτέρης: «Θοδώρα, το αληθινό μου όνομα είναι Γιώργος»

Το στήριγμα του Στάθη

Ο Πότης θα σταθεί δίπλα στον Καπερνάρο, βοηθώντας τον μέσω συζητήσεων. Θα τον παρηγορήσει, θα του σταθεί, θα πιει μαζί του. Ο Στάθης, όμως, παραμένει απεγνωσμένος, στην γη της ελιάς. Δεν είναι σε θέση να σκεφτεί ούτε την Αρετή…

Λίγες ώρες πριν τον γάμο, επισκέπτεται την Ιουλία στο σπίτι της και της ζητάει μία τελευταία ευκαιρία να μιλήσουν. Της ανακοινώνει πως πήρε διαζύγιο, πως η Αρετή είναι καλά και πως μπορούν να παντρευτούν. Η Ιουλία σαστίζει, θέλει να τον διώξει, να φωνάξει, όμως δεν μπορεί. Τα λόγια του αυτά της δίνουν την ελπίδα που πάντα έψαχνε σε αυτή την σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα βάζει βόμβα στο αμάξι του Μαθιού

Ο Κουράκος είναι γαμπρός στην εκκλησία και περιμένει. Η Ιουλία θα πει το μεγάλο ναι, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας κι έχοντας διώξει τον Στάθη Καπερνάρο από το σπίτι και την ζωή της…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *