Σασμός: Ο Νικηφόρος κυνηγά να σκοτώσει τον Πέτρο Βρουλάκη

Σασμός: Ο Νικηφόρος κυνηγά να σκοτώσει τον Πέτρο Βρουλάκη

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν σε όλη την Κρήτη. Μετά την κατάθεση – φωτιά της Θοδώρας, όλα έχουν αλλάξει. Ο Νικηφόρος θα μάθει πως ο Πέτρος κατηγορείται ξανά στη σειρά Σασμός, μόνο που τώρα δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο Αντώνης αμφισβητεί το ίδιο του το ένστικτο. Εμπιστεύεται την Θοδώρα και ξεκινάει τις έρευνες. Βάζει τις κάμερες να ελέγξουν που βρισκόταν ο Πέτρος την ημέρα του φονικού.
Όπως είχε πει ο ίδιος, μαζί με την Αργυρώ, είχαν πάει πάνω στα χωράφια, πρωί πρωί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Σε Ρόλο Προξενήτρας

Η Αργυρώ μόλις είχε γυρίσει από την Αυστραλία και ήθελε να δει τα μέρη που την πήγαινε μικρή ο πατέρας της. Με αυτό το «άλλοθι» ο Πέτρος είχε βγει από την λίστα των ενόχων…

Σασμός: Ο Νικηφόρος κυνηγά να σκοτώσει τον Πέτρο Βρουλάκη

Οι έρευνες ξεκινούν

Η Θοδώρα καταθέτει πως ο Βρουλάκης είναι ο φονιάς. Ο Αντώνης με την Ντίνα ξεκινούν τις έρευνες, ζητώντας να δουν τις κάμερες από τους δρόμους. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπιστώνουν πως ο Πέτρος δεν είχε περάσει από τους δρόμους εκείνους για να πάει στο βουνό…

Το άλλοθι γκρεμίζεται μέσα σε μια στιγμή. Τα νέα πως ο Πέτρος είναι ο φονιάς ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να εξοργίζεται στη σειρά Σασμός. Επιστρέφει στο πατρικό του κι ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Θέλει να σκοτώσει τον Πετρή για το κακό που έκανε στην οικογένειά του. Θέλει να συνεχίσει ο ίδιος την βεντέτα αυτή, κάνοντας τους Βρουλάκηδες να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα… Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, με την Μαρίνα να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση