Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα έντρομη ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα έντρομη ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για τη Μαργαρίτα γίνεται πραγματικότητα στη «Γη της Ελιάς» και θα καταφύγει στη βοήθεια της ξαδέρφης της, της Αθηνάς. Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της να κατρακυλάει, να χάνει ξανά τον εαυτό του και να έχει πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του. Αυτό είναι κάτι που την έχει αναστατώσει σε τέτοιο σημείο που την τρομοκρατεί.

                Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα έντρομη ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς

Το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει όταν ο Αλέξης πλησιάσει ξανά την Μυρτάλη. Η εμμονή που έχει με την κοπέλα είναι μεγάλη και θέλει να κάνει τα πάντα για να γίνει δική του. Η Μυρτάλη, όμως, τον απεχθάνεται και δε θέλει ούτε μπροστά της να τον βλέπει. Όταν τον αντικρίζει δεν χάνει ευκαιρία κι αμέσως τον προειδοποιεί. Του φωνάζει ότι εάν δεν φύγει θα καλέσει την αστυνομία και θα τον κλείσει φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής της σειράς

Η Μυρτάλη είναι αποφασισμένη. Ο Αλέξης είναι επικίνδυνος και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν έχει άλλη επιλογή κι έτσι η Μυρτάλη καλεί τη Μαργαρίτα. Εξοργισμένη κι εκτός εαυτού πια την απειλεί ότι έαν δεν μαζέψει τον γιο της θα μαρτυρήσει στον Στέφανο για την απαγωγή και τότε εκείνη δε θα φέρει καμία ευθύνη για όλα όσα ακολουθήσουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα έντρομη ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς

Η Μαργαρίτα έχει τρομοκρατηθεί. Θα προσπαθήσει να πείσει την Μυρτάλη να ηρεμήσει, αλλά είναι απτόητη. Έντρομη θα καταφύγει στην Αθηνά, όπου θα της αποκαλύψει ότι φοβάται πολύ για τον Αλέξη και τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις. Η Αθηνά θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει και να την ηρεμήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Αν πλησιάσεις την Ισμήνη, τελείωσες»

Μετά τα ξεκαθαρίσματα που έκαναν οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά και με κάθε ευκαιρία η μία συμπαραστέκεται στην άλλη. Έτσι και τώρα, η Αθηνά θα βοηθήσει τη Μαργαρίτα στη «Γη της Ελιάς».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *