Άγριες Μέλισσες Spoiler: Απίστευτο! Συμμαχία Σοκ Δούκα Και Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Απίστευτο! Συμμαχία Σοκ Δούκα Και ΝικηφόρουΆγριες Μέλισσες Spoiler: Μία επανένωση που δεν περιμέναμε να δούμε. Ο Δούκας και ο Νικηφόρος έρχονται ξανά κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με το κοινό συμφέρον να τους ενώνει. Η συμμαχία αυτή δε σημαίνει απαραίτητα και συγχώρεση, καθώς ο Νικηφόρος δεν αφήνει πίσω του όλα όσα τον πλήγωσαν από αυτή την σχέση πατέρα – γιου.

      Άγριες Μέλισσες Spoiler: Απίστευτο! Συμμαχία σοκ Δούκα και Νικηφόρου

Ο πρωταγωνιστής έχει πιάσει δουλειά στη νομαρχία, με το σχέδιο του αεροδρομίου να πέφτει στα χέρια του. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Νικηφόρος θα αντιληφθεί πως έχει γίνει υπεξαίρεση και πως ένα μεγάλο χρηματικό ποσοστό ανήκει στα χέρια του Ακύλα Μεγαρίτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Διαβολική συμμαχία μεταξύ Κυπριανής – Δαμιανής

Αμέσως, συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος αυτός στοχεύει, όχι μόνο να κλέψει, αλλά και να τσακίσει οικονομικά τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, κάνοντας τεράστια ζημιά στο έργο και στις τσέπες τους. Τρέχει να ειδοποιήσει τον Μόρτζο και μαζί καταστρώνουν σχέδια…

Μόλις ο Δούκας αντιληφθεί πως ο γιος του κρύβει κάτι τόσο σημαντικό, θα τρέξει να του ζητήσει βοήθεια. Ο Νικηφόρος θα τον διώξει, πιστεύοντας πως πίσω από τον Ακύλα Μεγαρίτη, κρύβεται και ο πατέρας του. Είναι σίγουρος πως αυτή την “απατεωνιά” δε την έχει σχεδιάσει μόνος του ο Ακύλας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αθηνά στη δεύτερη σεζόν;

Ο Δούκας τον επιβεβαιώνει πως δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο και πως η συνεργασία αυτή έγινε εξαιτίας του Μελέτη. Τον ικετεύει να τον βάλει στα σχέδια που κάνει με τον Μόρτζο, φοβούμενος πως θα χάσει όλη του την περιουσία.

Ο Νικηφόρος πείθεται και δέχεται, με αποτέλεσμα ο Δούκας να χαίρεται που θα βρεθεί ξανά δίπλα στον γιο του, στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί παλεύουν να ξελασπώσουν τον Ακύλα Μεγαρίτη, αγνοώντας πως ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *