Σασμός: Αυτό το πρόσωπο κλειδί φέρνει τον πολυπόθητο «Σασμό»

Αυτός ο πολυπόθητος Σασμός μας έχει απασχολήσει αρκετά κι έρχεται από πρόσωπα εκλεκτά που θέλουν να φέρουν την ένωση ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο Youfly.com, ο Σασμός (σαν όρος) είναι το αντίθετο της βεντέτας. Είναι η συμφιλίωση δύο οικογενειών που επί χρόνια ταλαιπωρούνται από μία εκδικητική μανία, δίχως τέλος.

Τους Σασμούς αναλαμβάνουν συγκεκριμένα άτομα, σεβαστά στην κοινωνία και αγαπητά στους κατοίκους του χωριού. Είναι ο “μεσίτης” ο οποίος φέρνει κοντά τις οικογένειες με δίκαιο τρόπο, χωρίς δόλο και προσωπικά κίνητρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Αστέρη και Καλλιόπη

Κάτοικοι της Κρήτης, είχαν δηλώσει χαρακτηριστικά: «Για να κάνεις έναν σασμό χρειάζεσαι ρακί, τυρί, τοπικά προϊόντα. Όταν κάνεις ένα σασμό, πρέπει να φέρεις τους ανθρώπους σε επαφή για πολλή ώρα, για να ταιριάξουν, να συζητήσουν».


Το πρόσωπο – κλειδί στη σειρά

Ποιο είναι, λοιπόν, το πρόσωπο που θα φέρει την ένωση ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες;

Ο παπά Μιχάλης, σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, θα είναι ο άνθρωπος που θα επιχειρήσει να έρθει ο Σασμός στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ο παπά – Μιχάλης είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο οικογενειών. Τόσο η Καλλιόπη, όσο και η γιαγιά Ειρήνη τον έχουν εμπιστευτεί τυφλά, αποκαλύπτοντας μυστικά που σε κανέναν άλλον δεν έχουν πει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επεισόδιο 42-43: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής θα γίνει γνωστή με ολέθριες συνέπειες

Ο παπάς του χωριού γνωρίζει τα πάντα και είναι ένα πρόσωπο αρκετά αγαπητό και σεβαστό σε όλους. Ο παπά – Μιχάλης γίνεται ο “μεσίτης” που θα φέρει αυτό που ονομάζεται “Σασμός” στις πρωταγωνιστικές οικογένειες.

Έτοιμος να ξεκινήσει το ατελείωτο αυτό ταξίδι, ο χαρακτήρας αυτός θα κληθεί να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *