Σάκης Ρουβάς – Προετοιμάζεται η συναυλία παρά τις απειλές για… γιαούρτωμα

Σάκης Ρουβάς – Προετοιμάζεται η συναυλία παρά τις απειλές για… γιαούρτωμαΣάκης Ρουβάς – Προετοιμάζεται η συναυλία παρά τις απειλές για… γιαούρτωμα 

Παρά τις αντιδράσεις, αλλά και τις απειλές για… γιαούρτωμα στον Σάκη Ρουβά, όπως όλα δείχνουν η πρωτοχρονιάτικη συναυλία αξίας… 215.000 ευρώ που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων θα γίνει κανονικά.

Σάκης Ρουβάς – Προετοιμάζεται η συναυλία παρά τις απειλές για… γιαούρτωμα

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το βίντεο που έχει στη διάθεσή του το in.gr, στο οποίο φαίνονται οι προετοιμασίες στον Λυκαβηττό να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Διαβάστε Επίσης  Μαρίνα Σάττι: Η αντίδραση on camera μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το «Ζάρι»

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί η δημιουργία μιας διαδικτυακής ομάδας στο Twitter, η οποία καλεί σε «γιαούρτωμα» κατά του δημοφιλή καλλιτέχνη. Η εν λόγω κίνηση έχει βρει… πολλούς υποστηρικτές με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβληματισμό στην αστυνομία, αλλά και στους διοργανωτές.

Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως: «Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκ…, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά (κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας».

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Κόκοτας: Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Μάλιστα, τις αρχές κινητοποίησε το γεγονός πως εκατοντάδες πολίτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *