Σασμός Spoiler: Έγκυος η Θοδώρα – Ποιος είναι ο πατέρας;

Σασμός Spoiler: Έγκυος η Θοδώρα – Ποιος είναι ο πατέρας;Σασμός Spoiler: Έγκυος η Θοδώρα – Ποιος είναι ο πατέρας;

Η Θοδώρα μαθαίνει πως είναι έγκυος και όλα αλλάζουν, στη σειρά Σασμός.

Φαίνεται πως η μοίρα την θέλει δίπλα στον Γιώργη, καθώς με αυτόν τον άνθρωπο θα καταλήξει ως το τέλος της σειράς.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Θοδώρα θα είναι η αιτία που ο Πετρής θα υποφέρει στη συνέχεια της ιστορίας μας. Θέλοντας να τον εκδικηθεί με κάθε κόστος, θα διαδώσει την φήμη πως εκείνος τελικά σκότωσε τον Στεφανή κι όλα θα τιναχθούν στον άερα.

Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως

Το μωρό αυτό θα έρθει αργότερα, όταν αποφασίσει και δεχτεί πως ο Γιώργης είναι ο άνθρωπός της. Θα δεθεί μαζί του, θα σταθεί στο πλευρό του, θα αλλάξει στάση. Ο γάμος τους θα γίνει και θα φέρουν στον κόσμο ένα μωρό, το οποίο θα αλλάξει σημαντικά την ηρωίδα μας.

Όταν η Θοδώρα θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος, θα γίνει άλλος άνθρωπος, στη σειρά Σασμός. Το μωρό αυτό θα την απαλλάξει από το μίσος της, από την κακία και τον πόνο που κρύβει μέσα της. Ο Πέτρος θα μείνει πίσω της και θα αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια, έχοντας μάτια μόνο για τον Γιώργη.

Επομένως, ο γάμος τους θα γίνει, παρά τα εμπόδια. Η Θοδώρα θα συνεχίσει να πολιορκεί τον Πετρή και να διψά για εκδίκηση. Όλα αυτά, μέχρι το μωρό της να έρθει στον κόσμο. Από αυτό το σημείο και μετά, θα πάψει να κοιτάζει έξω από τον κύκλο της οικογένειάς της… Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, όπως και σε όλους.

πηγή

 

Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *