Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό, για να τιναχθούν όλα στον αέρα. Η Χάιδω μαθαίνει πως η Βασιλική είναι έγκυος και πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γιο της μακριά από την γη της ελιάς, στην Αθήνα.

         Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Ο Λυκούργος, μη μπορώντας να αντέξει αυτό το φορτίο, της ομολογεί την αλήθεια, με την Χάιδω να ετοιμάζεται να παντρέψει το παιδί της.

Η χαρά της είναι μεγάλη, αφενός γιατί θα αποκτήσει ένα εγγονάκι κι αφετέρου, διότι η βεντέτα ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους θα σβήσει με έναν γάμο, μέσα από μία όμορφη ένωση δύο νέων.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

Η Βασιλική χαίρεται που η Χάιδω την αποδέχτηκε και οι δυο τους κάνουν μία μεγάλη συζήτηση. Η Χάιδω στέκεται δίπλα της και την βοηθάει διαρκώς με την εγκυμοσύνη της. Όλα αυτά, μέχρι να επιστρέψει στη Μάνη…

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Η Χάιδω ομολογεί την αλήθεια

Μία τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή. Ο Στάθης και η Αρετή περπατούν στα στενά της Αρεόπολης, όταν πέφτουν τυχαίως πάνω στην Χάιδω. Εκείνη, αντί να τους αποφύγει (όπως κάνει τελευταία), τους πιάνει τη συζήτηση.

Η Γη της Ελιάς: Νέος τσακωμός για Χάιδω κι Αρετή στη μέση του δρόμου

Ο Στάθης και η Αρετή την βρίζουν, με την Χάιδω να λυγίζει. Δεν αντέχει αυτή τη συμπεριφορά, δεν αντέχει να είναι εχθροί από τη στιγμή που τα παιδιά τους έχουν παντρευτεί και περιμένουν ένα παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Μετά τη Φωτιά επόμενα επεισόδια: 13, 14

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Χάιδω ξεσπά στην γη της ελιάς και φωνάζει πως η Βασιλική είναι έγκυος! Η Αρετή και ο Στάθης είναι σοκαρισμένοι. Η Χάιδω δεν τους αποκαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Φίλιππο, απλώς τους αναφέρει πως περιμένει παιδί και είναι εκτός Μάνης.

Η Αρετή εκνευρίζεται, δεν την πιστεύει και της επιτίθεται. Ένας μεγάλος καυγάς ξεκινάει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *