Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται και αντιδρούν

Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται και αντιδρούν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται και αντιδρούν

Το σπίτι των Βρουλάκηδων παίρνει φωτιά στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Από τη μια το γράμμα της Ανθούλας έχει φέρει τα πάνω κάτω και από την άλλη η απόφαση της Μαρίνας να παντρευτεί δίνει την χαριστική βολή στον Πέτρο με τις συνέπειες να είναι άγνωστες.

Η Μαρίνα αναζητά τρόπους να πει στα παιδιά της την αλήθεια στη σειρά Σασμός, τη στιγμή που ο Πέτρος και η Αργυρώ ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη. Η Αργυρώ συνεχίζει να βλέπει τον Αστέρη, ενώ ο Πέτρος παλεύει να δεχτεί το παρελθόν της Σεμίνας και τα ψέματα που του είπε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Θοδώρα: «Τρέμω την τιμωρία, φοβάμαι ότι θα χάσω το μωρό»

Η γιαγιά Ειρήνη έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σπιτικό των Βρουλάκηδων, καθώς η ιστορία με την Ανθούλα και το παιδί, της δημιουργεί εφιάλτες. Η Μαρίνα, θέλοντας να σιγουρευτεί πως η πεθερά της είναι εντάξει, θα διαβάσει το ένοχο αυτό γράμμα, φτάνοντας μόνη της στην αλήθεια.

Ο σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση. Η ίδια αισθάνεται προδομένη, ταπεινωμένη. Ζητάει από τον Αντώνη να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς θέλει να τον παντρευτεί και θα το κάνει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Σε σοκ ο Πέτρος

Όταν η Μαρίνα αποφασίσει να ανακοινώσει τον γάμο της, ο Πέτρος και η Αργυρώ θα την κοιτάξουν σοκαρισμένοι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η Αργυρώ θα παγώσει στο άκουσμα αυτό, θα αφήσει την μητέρα της να πράξει, όπως εκείνη νομίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Γερακίνα θα σκοτώσει την Μεταξία;

Αντίθετα με την Αργυρώ, ο Πέτρος θα θυμώσει πολύ. Θα δει πως η αδερφή του δέχεται το γεγονός αυτό, γιατί ταυτίζεται με αυτή την ιστορία. Εκείνος, όμως, δε θα επιστρέψει να γελοιοποιηθεί η οικογένειά του!

Ανακοινώνει στην Μαρίνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί! Η Μαρίνα σύμφωνα με το youfly.com τον κοιτάζει, θέλει να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του και το γράμμα της Ανθούλας, όμως διστάζει. Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βγει εκτός ελέγχου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *