Η Γη της Ελιάς: Νέα δίκη για την Μυρτάλη – Το σχέδιο του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Νέα δίκη για την Μυρτάλη – Το σχέδιο του Ισίδωρου

Σε νέα δίκη θα εμφανιστούν σύντομα η Μυρτάλη και ο Ισίδωρος, στην γη της ελιάς. Μετά από τα απανωτά εξώδικα, η Μυρτάλη καταφέρνει με την βοήθεια του Λυκούργου να πετύχει τον στόχο της, ισοπεδώνοντας τον θείο της.

         Η Γη της Ελιάς: Νέα δίκη για την Μυρτάλη – Το σχέδιο του Ισίδωρου

Στο δικαστήριο θα παρευρεθούν θείος και ανιψιά, με τον Ισίδωρο να τρέμει στην ιδέα πως θα τα χάσει όλα, μέσα σε μια στιγμή. Η Αθηνά και η Μυρτάλη πλέον συμμαχούν, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να μένει με άδεια χέρια και χωρίς κανέναν στο πλευρό του. Ακόμη και η Ιουλία με τον Ιάκωβο βρίσκονται στο πλευρό της ανιψιάς τους.

Ο Ισίδωρος κατηγορεί τον Κωνσταντίνο και του ζητάει να βρει άμεσα μία λύση. Η μέρα της δίκης πλησιάζει, ο Λυκούργος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πελάτισσά του και όλα ανατρέπονται στην αγαπημένη μας σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Η Γη της Ελιάς: Νέα δίκη για την Μυρτάλη – Το σχέδιο του ΙσίδωρουΤο σατανικό σχέδιο του Ισίδωρου

Μπορεί ο Ισίδωρος να έβγαλε στη φόρα το παρελθόν της Αθηνάς, εκείνη, όμως, δεν πτοήθηκε. Μετά από τις συμβουλές της Μαρίας, της Μαργαρίτας και της Μυρτάλης, η γυναίκα του Ιπποκράτη ρίχνει το δικό της “ηχηρό” χαστούκι στον Ισίδωρο. Του τονίζει πως δε θα του δώσει όσα ζητάει, αντιθέτως θα παλέψει για να του τα πάρει όλα.

Η Μυρτάλη, μαζί με την Αθηνά, στέκονται απέναντί του στην δίκη, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να τρέμει στην γη της ελιάς. Όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα. Γρήγορα βάζει σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο, το οποίο θα φέρει νέες εντάσεις στην οικογένεια των Βρεττάκων….

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *