Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του ΛυκούργουΗ Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Λυκούργου

Ο υπέροχος Γιώργος Παρτσαλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μίλησε για τις εξελίξεις στην γη της ελιάς, αλλά και για παρελθόν του Λυκούργου στη σειρά. Ο χαρακτήρας αυτός έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, καθώς είναι ένας άνθρωπος που μάχεται για το δίκαιο και το σωστό.

                Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Λυκούργου

Ο Λυκούργος μας έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία, καθώς έρχεται όλο και πιο κοντά με την Χάιδω, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει την υπόθεση της Μυρτάλης, θέλοντας να την δικαιώσει με κάθε κόστος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ευθύμης και Βασιλική συμμαχούν και σώζουν τον Μαθιό

Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, με πάρα πολλές γνώσεις στον κλάδο της νομικής, που τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με την γη του. Ποιο είναι το πονεμένο του παρελθόν και τί σχολίασε ο σπουδαίος ηθοποιός;

          Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του ΛυκούργουΤο παρελθόν του Λυκούργου

Κι όμως, το παρελθόν του Λυκούργου στην γη της ελιάς, είναι γεμάτο πόνο. Ο θετικός αυτός και καλός χαρακτήρας υπέφερε αρκετά. Πέρα από την γυναίκα του που τον εγκατέλειψε για έναν άλλον άντρα, η καριέρα του μπήκε στον “πάγο”.

Ήταν ένας πάρα πολύ καλός κι αξιόλογος δικηγόρος, ο οποίος πάλευε για την δικαιοσύνη στον κόσμο. Βέβαια, μία υπόθεση που είχε αναλάβει δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον κλάδο αυτόν, με βαθύ πόνο.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32

Μία χαμένη δίκη και κάποιοι άνθρωποι που αδικήθηκαν πολύ, στάθηκαν η αφορμή για να πει “τέλος”. Αυτό τον έκανε να επιστρέψει στον τόπο του, για να ασχοληθεί με την καλλιέργεια και τα χωράφια του. Τώρα, παίρνει θάρρος από την υπόθεση της Μυρτάλης, για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, κάνοντας αυτό που αγαπάει πραγματικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *