Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω βοηθά την Βασιλική με την εγκυμοσύνη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω βοηθά την Βασιλική με την εγκυμοσύνη

Η μεγάλη αυτή αποκάλυψη είναι γεγονός. Ο Λυκούργος, μη μπορώντας να σηκώσει στις πλάτες του αυτό το φορτίο στην γη της ελιάς, θα μιλήσει στην Χάιδω για τη σχέση που έχει ο γιος της με την Βασιλική.

                 Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω βοηθά την Βασιλική με την εγκυμοσύνη

Θα την πλησιάσει και θα της εξηγήσει με ήπιο τόνο πως τα παιδιά αυτά είναι ερωτευμένα. Η Χάιδω, ενώ όλοι περιμέναμε πως θα ξεσπάσει άσχημα, θα χαρεί πάρα πολύ με αυτό το νέο. Θα αγκαλιάσει τα παιδιά αυτά, θα θελήσει να τα παντρέψει η ίδια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή παθαίνει έμφραγμα

Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Η Χάιδω, όχι μόνον άλλαξε, αλλά θέλει να αφήσει πίσω της την βεντέτα, ενώνοντας τις δύο αυτές οικογένειες με τον καλύτερο τρόπο: με έναν γάμο κι ένα εγγόνι.

Η νέα καθημερινότητα

Η Χάιδω θα σταθεί δίπλα στην Βασιλική, βοηθώντας την με την εγκυμοσύνη, στην γη της ελιάς. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, θα αφεθεί στην φροντίδα της. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δε πηγαίνουν όπως τα υπολογίζουμε.

Διαβάστε Επίσης  H Mάγισσα: Το τραγικό τέλος της Θεοφανώς

Η Βασιλική θα νιώσει μία ξαφνική αδιαθεσία. Αμέσως, θα πέσει στο πάτωμα, με το αίμα να κυλά… Το σοκ θα είναι τεράστιο για όλους. Η Χάιδω θα την πάει στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος θα κάνει τα πάντα για να την δει καλά.

Μπορεί ο κίνδυνος να ξεπεραστεί αμέσως, η Χάιδω, όμως, θα φοβηθεί πάρα πολύ. Χωρίς να δείξει την ανησυχία της, θα παραμείνει στο πλευρό της Βασιλικής, μέχρι το παιδί αυτό να έρθει στον κόσμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *