Σασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική Επίθεση

Σασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική ΕπίθεσηΣασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική Επίθεση

Σασμός: Η Αργυρώ έχει αποκαλύψει διάφορα στοιχεία στον Άγη νομίζοντας πως είναι αστυνομικός που ερευνά το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, αλλά μαζί με τον Αστέρη θα τον πετύχουν να δουλεύει σε ένα μπάρ και θα καταλάβουν την πλαστή του ταυτότητα.

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ από δολοφονική επίθεση

Και εκείνος όμως θα καταλάβει πως γνωρίζει ήδη πάρα πολλά και ο Διονύσης θα του δώσει χωρίς δισταγμό εντολή για την παραδειγματική της τιμωρία. Η Αργυρώ όμως σώζεται την τελευταία στιγμή όχι μόνο από τον Αστέρη αλλά και από τον Μαθιό, ο οποίος για πρώτη φορά βάζει στην άκρη την διαφωνία για το δεσμό της με τον αδελφό του. Αυτή η αποτυχία της απόπειρας σημαίνει και το τέλος του Διονύση ο οποίος θα αποκαλυφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σκοτώνει την Yβόννη;

Η γιαγιά Ειρήνη δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως ο Άγγελος είναι ο γιός της Ανθούλας και ούτε καν θα ξεστομίσει στον παπά του χωριού πως είναι εγγονός της. Μάλιστα από την αντίδραση της, του δείχνει πως δεν ήξερε πως αυτό είναι το παιδί του γιού της Μάρκου. Αλλά σε αυτό δεν λέει όλη την αλήθεια στον παπά. Αυτό άλλωστε είναι ένα μυστικό που μόνο με την Καλλιόπη το έχει μοιραστεί. Αυτή η αποκάλυψη θα τη φέρει σε απελπισία και μάλιστα θα επιβαρυνθεί η υγεία της. Θα βλέπει εφιάλτες διαρκώς με το γιο της και θα είναι διαρκώς σε κατάθλιψη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Βασιλικής μετά την αποχώρηση του Φίλιππου

Ας πάμε όμως για λίγο στο παρελθόν που θα μας καθορίσει όμως το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7ΜΤV ο ηθοποιός Πάνος Γκόγκος που υποδύεται τον Μάρκο Βρουλάκη, ο ήρωάς του όταν πεθαίνει από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη και συζύγου της Καλλιόπης χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε. Γιατί ήταν μεν ερωτευμένος με την Ανθούλα, αλλά δεν γνώριζε πως είναι έγκυος! Αυτή είναι μια νέα δραματική τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα και όπως έχουμε ξαναπεί τα λάθη που έκαναν σε αυτή την ιστορία τόσο η Καλλιόπη όσο και η γιαγιά Ειρήνη θα ξεκινήσουν να τους στοιχειώνουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *