Σασμός: Η Σεμίνα «καρφώνει» τον Διονύση σε πρόσωπο – κλειδί

Σασμός: Η Σεμίνα «καρφώνει» τον Διονύση σε πρόσωπο – κλειδίΣασμός: Η Σεμίνα «καρφώνει» τον Διονύση σε πρόσωπο – κλειδί

Η Σεμίνα αποφασίζει να δώσει στεγνά το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, μιλώντας – επιτέλους- για όλα όσα κάνει ο Διονύσης, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, ο ΔΙονύσης, παρά την ανακάλυψη της Αργυρούς, δε βάζει φρένο στα σχέδιά του.

            Σασμός: Η Σεμίνα «καρφώνει» τον Διονύση σε πρόσωπο – κλειδί

Ενημερώνεται πως υπάρχει νέα μεταφορά αρχαίων και ξεκινάει αμέσως δράση! Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται είναι πως γνωρίζουν πολλοί το μυστικό του. Η Σεμίνα είναι ένα βήμα πριν τον “κάψει”, ενώ ο Αντώνης και η Ντίνα βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ίχνη του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα σχέδια του Βίκου

Το τέλος του πλησιάζει. Την χαριστική βολή τη δίνει η Σεμίνα, η οποία λυγίζει και αναφέρει όλα όσα ξέρει. Με τον Πετρή να έχει μάθει την αλήθεια για το παρελθόν της, οι αρραβώνες αποτελούν παρελθόν. Η Σεμίνα έχει φύγει μακριά, με μία απρόσμενη συνάντηση να είναι και καθοριστική.

Η Σεμίνα ξεσπά

Η Σεμίνα φτάνει στα όριά της με το κύκλωμα, αλλά και με όλα όσα έχει κάνει ο Διονύσης, στη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ, σε μία βόλτα της, την συναντά να εργάζεται σε μία καντίνα, έξω από την πόλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης πυροβολεί τον Δημοσθένη

Θέλοντας να μάθει για τη διάλυση των αρραβώνων, την πλησιάζει και οι δυο τους ανοίγουν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους. Η Σεμίνα της αποκαλύπτει πως ο Διονύσης είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος και πως κινδυνεύουν όσοι το ξέρουν.

Η Αργυρώ σοκάρεται. Πριν μιλήσει στον Αντώνη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Άγη, τον οποίο και θεωρεί σύμμαχό της μπροστά σε όλα αυτά. Ο Άγης τρέχει να ειδοποιήσει τον Διονύση και ο εφιάλτης ξεκινά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *