Η τελευταία ώρα επεισόδια 50-51-52: στο σπίτι περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Η τελευταία ώρα επεισόδια 50-51-52: στο σπίτι περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…Η τελευταία ώρα επεισόδια 50-51-52: στο σπίτι περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Οι περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων 50, 51 και 52 της σειράς Τελευταία ώρα που θα προβληθούν Δευτέρα 27, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Όλοι βρίσκονται σε απόλυτο πανικό και ξέρουν πως μία λάθος κίνηση μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η Λουκία και ο Νικόλας πιέζουν τον Αντρέα να δώσουν τα χρήματα. Ο Μάρκος βρίσκει τις ψείρες στο σπίτι της Ζωής και καταλαβαίνει ότι παρακολουθείται. Ο Πέτρος φεύγει για Ελλάδα για να «πληρωθεί», ενώ ο Νικόλας πείθει τον Ανδρέα να πάει ο ίδιος τα χρήματα στο σημείο συνάντησης.

 

Η τελευταία ώρα επεισόδια 50-51-52
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53:
Η Κάτια προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Αλέξη τη συνάντησή της με τον Κωνσταντίνο και καταλήγει να του λέει ψέματα ότι αυτός της την πέφτει και ότι βγήκε μαζί του για να τον απειλήσει να σταματήσει. Ο Μάρκος εξηγεί στη Ζωή ότι η Έλλη είναι απλώς μια συμφοιτήτριά του και τίποτα παραπάνω αλλά η Σίλια που ακούει τα πάντα από τις ψείρες φαίνεται να μην το πιστεύει. Η Ισμήνη προτείνει στον Ανδρέα μια λύση για το θέμα του Πατινιώτη, ενώ η Λουκία επιμένει να θέλει να του δώσουν τα λεφτά για να μην μπλέξουν περισσότερο. Η Άσπα στέλνει τη Σίλια σε μια «δουλειά» στην Κύπρο, πράγμα που τινάζει το σχέδιό της με της ψείρες στον αέρα. Τέλος, η Ζωή πηγαίνει να βρει τον Παύλο στο σπίτι του αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Έρχεται ο πρώην της νεκρής Στέλλας – Τι ζητάει;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54:
Ο Πέτρος φεύγει για Ελλάδα για να «πληρωθεί», ενώ ο Νικόλας πείθει τον Ανδρέα να πάει ο ίδιος τα χρήματα στο σημείο συνάντησης. Ο Μάρκος βρίσκει τις ψείρες στο σπίτι της Ζωής. Η Σίλια κανονίζει άλλη μια «δουλειά», ενώ στην Ελλάδα κάτι που δεν είχε υπολογίσει, φαίνεται να της χαλάει τα σχέδια. Η Ζωή ανησυχεί για τον Παύλο, καθώς την περιμένει μια έκπληξη όταν πάει σπίτι του. Γιώργος και Κική αποφασίζουν να κάνουν το «επόμενο βήμα». Ο Ανδρέας για πρώτη φορά αισθάνεται απειλή, ενώ η Έλλη νιώθει πιο μόνη από ποτέ. Κάτια και Μαρίνα συγκρούονται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος της σύλληψης του Μαθιού

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55:
Η Έλλη δραπετεύει από το κρησφύγετο, όμως ο δρόμος προς την ελευθερία είναι μονόδρομος. Ο Νικόλας συναντάει τον Πατινιώτη και το παιχνίδι αντιστρέφεται. Ταυτόχρονα, η Ζωή ανακαλύπτει ένα νέο ‘μήνυμα’ της Κατερίνας αλλά η στάση του Μάρκου την προβληματίζει. Η Σίλια επιστρέφει από την Κύπρο σε μια δυσάρεστη έκπληξη ενώ ο Κωνσταντίνος κι η Κάτια χωρίς να το ξέρουν, έρχονται αντιμέτωποι με τα ψέματά τους. Ο Δαμιανός οδηγείται από τις τύψεις του στο σπίτι της Μάντυ και βλέπει αυτό που φοβόταν ενώ ο Ανδρέας καταλαβαίνει το σκληρό πρόσωπο της Άσπας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *