Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει τον Κωνσταντή από τα νύχια του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει τον Κωνσταντή από τα νύχια του ΑκύλαΆγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει τον Κωνσταντή από τα νύχια του Ακύλα

Η ώρα της αλήθειας έφτασε στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο Ακύλας Μεγαρίτης έμαθε τα πάντα σχετικά με τον παράνομο δεσμό που είχε η γυναίκα του Ζωή, με τον Κωσταντή Σεβαστό, όσο αυτός βρισκόταν στην φυλακή.

Ο Κωσταντής μπαίνει στο στόχαστρό του στις Άγριες Μέλισσες και ο Μελέτης θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του με σκοπό να τον γλιτώσει από τον αδίστακτο, Ακύλα.

Ο Μελέτης σώζει τον Κωσταντή από τον Ακύλα

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ακύλας βάζει στόχο να εκδικηθεί τον Κωσταντή στα επόμενα επεισόδιο της σειράς ζητώντας κιόλας από τα τσιράκια του να τον βγάλουν από την μέση. Όσο και αν προσπάθησε η Αιμιλία μαζί με τον Μελέτη να αποτρέψουν την Κορίνα να μην μιλήσει στον πατέρα της δεν το κατάφεραν και οι συνέπιες που θα ακολουθήσουν θα είναι σίγουρα μεγάλες. Ο Ακύλας εξοργισμένος και με την γυναίκα του, Ζωή αλλά και με τον Κωσταντή έχει σκοπό να τραβήξει το σχοινί στα άκρα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος του Μελέτη σε όλο αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Εγώ θα σε τελειώσω Βρουλάκη- Η Βασιλική απειλεί τον Ανδρέα

Όσο και αν ο Μελέτης βλέπει στο πρόσωπο του Ακύλα έναν νέο Δούκα στην ζωή του, δεν ξεχνά πως με τον Κωσταντή μεγάλωσαν σαν αδέρφια και παρόλο που η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, ο ίδιος θα τον προστατέψει από τον Ακύλα, που ξέρει πολύ καλά μέχρι τι είναι ικανός να κάνει με σκοπό να εκδικηθεί. Έτσι, ο Μελέτης θα σώσει τον Κωσταντή από τα νύχια του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες καθώς οι προθέσεις του αδίστακτού άνδρα σίγουρα θα θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο τον ήρωα της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *