Σασμός Spoiler: Όλη η αλήθεια πίσω από τον φόνο του Βρουλάκη

Σασμός Spoiler: Όλη η αλήθεια πίσω από τον φόνο του ΒρουλάκηΣασμός Spoiler: Όλη η αλήθεια πίσω από τον φόνο του Βρουλάκη

Ο φόνος του Βρουλάκη ήταν η αιτία για να ξεσπάσει ο πόλεμος, στη σειρά Σασμός. Οι δύο οικογένειες βρέθηκαν απέναντι και ο εφιάλτης τους ξεκίνησε. Ο Σταματάκης όπλισε τα χέρια του και σκόρπισε τον τρόμο.

Ένα μεσημέρι έφτασε στο σπίτι του και τον φώναξε να βγει έξω. Ο Μάρκος τον άκουσε, βγήκε και δέχτηκε απανωτές σφαίρες, μπροστά στη γυναίκα του και στα δύο του παιδιά. Η εικόνα αυτή στοίχειωσε την μικρή Αργυρώ, η οποία έκανε καιρό να το ξεπεράσει.

Όλοι πίστευαν πως αυτό έγινε για κάποια χωράφια. Αργότερα, ήρθε στο φως η ιστορία της Ανθούλας. Ποιος ήταν, όμως, ο πραγματικός λόγος και που οφείλεται τελικά ο φόνος του Μάρκου Βρουλάκη στη σειρά Σασμός;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Η Βασιλική μας έβριζε και εσύ καθόσουν»

Σασμός Spoiler: Όλη η αλήθεια πίσω από τον φόνο του ΒρουλάκηΟ Μάρκος δε γνώριζε τίποτα

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάρκο Βρουλάκη, ο Πάνος Γκόγκος, μίλησε στο 7 Μέρες TV για τον ρόλο του, αλλά και για την ιστορία του χαρακτήρα που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο Μάρκος Βρουλάκης πεθαίνει από τον Σταματάκη, χωρίς να ξέρει τον λόγο. Για αυτό βγαίνει από το σπίτι του, όταν τον φωνάζει ο Σταματάκης και αιφνιδιάζεται. Αυτό είναι το μεγάλο άδικο για τον Μάρκο και την οικογένειά του, καθώς φεύγει από τη ζωή χωρίς να ξέρει το γιατί. Ο Βρουλάκης ήταν πιστός σύζυγος. Δε θα έκανε κακό σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό Κόλπο - "Καμπανάκι κινδύνου" από τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο

»Όλοι πιστεύουν στο χωριό – ακόμη και η οικογένειά του- ότι η αιτία του φονικού ήταν ένα κτήμα. Τότε οι βεντέτες γίνονταν για τα κτήματα, τα ζωντανά ή για την τιμή μιας γυναίκας. Αυτός ο κακομοίρης δεν μαθαίνει ποτέ γιατί τρώει αυτή την σφαίρα. Οι εξελίξεις το 2022 θα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που ίσως περιμένατε».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *