Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βλέπει μαζί τον Λυκούργο με την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βλέπει μαζί τον Λυκούργο με την Χάιδω

 

 

Η Γη της Ελιάς, όχι μόνο δεν σταματάει τις γιορτές, αλλά συνεχίζει να προβάλλει κανονικά επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα στους τηλεθεατές.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί από το επεισόδιο της Κυριακής, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Φίλιππος μπαίνει στο σπίτι του και βλέπει την μητέρα του, Χάιδω μαζί με τον Λυκούργο.

Πως θα αντιδράσει;

 

Τι θα δούμε την Κυριακή 26/12 στην Γη της Ελιάς;

Ο Ανέστης ενημερώνει τον Δημήτρη πως ο Ισίδωρος διατηρεί χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του, μια πληροφορία που δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου, οποίος θα δώσει την ανάλογη εντολή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ ακούει στο τηλέφωνο τον Αστέρη και λιποθυμάει

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της. Το ταξίδι, όμως, λήγει άδοξα. Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου.

Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ. Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βλέπει μαζί τον Λυκούργο με την Χάιδω

 

Το σκάνδαλο ξεσπά και η Αθηνά καταρρέει

Ο Αποστόλης πλησιάζει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα

Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

Την επόμενη στιγμή, ο Φίλιππος στην σειρά Η Γη της Ελιάς μπαίνει στο σπίτι του και βλέπει στην κρεβατοκάμαρα την Χάιδω και τον Λυκούργο.

Πως θα αντιδράσει βλέποντας την μητέρα του με έναν άλλο άνδρα;

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βλέπει μαζί τον Λυκούργο με την Χάιδω

πηγή

Αφήστε μια απάντηση