Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»

Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»

Η Καλλιόπη κι η Βασιλική έρχονται σε έντονη σύγκρουση στο «Σασμό» με την πρώτη να διώχνει την τελευταία και να της ζητάει να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό.

Μετά τα μαντάτα για τον χωρισμό τους η Κρητικιά μάνα δεν αφήνει ευκαιρία και πιάνει αμέσως τη Βασιλική για να διαβεβαιώσει ότι ο χωρισμός θα παραμείνει ως έχει. «Αυτό που θέλω είναι να κρατήσετε την απόφασή σας, ειδικά εσύ. Κλείδωσε την πόρτα σου και σήκω φύγε. Πήγαινε στο Ηράκλειο, όπου θέλεις, αλλά μην αντιπατήσεις την απόφασή σου», της λέει γεμάτη δυναμισμό η Καλλιόπη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε παρακαλώ μίλησέ του, προσπάθησε να τον ηρεμήσεις

 

Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»Τότε η Βασιλική αντεπιτίθεται και απαντάει ότι αυτό θα κάνει, αλλά η Καλλιόπη δεν φαίνεται να πείθεται ιδιαίτερα. Δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο της τον γιο και είναι σίγουρη ότι θα το μετανιώσει. Για το λόγο αυτό θέλει να διασφαλίσει ότι η Βασιλική δε θα επιστρέψει πίσω στο Μαθιό.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες ενισχύεται κι η Βασιλική κοιτάει με μίσος την Καλλιόπη, στο «Σασμό». Η Καλλιόπη όμως τη διαβεβαιώνει ότι δεν έχει τίποτε με τη Βασιλική, αλλά για το Μαθιό θα έκανε τα πάντα! Η Βασιλική αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια κι ένα ύφος απέχθειας προς το πρόσωπο της Καλλιόπης. Ήξερε ότι αυτή η γυναίκα θα της έκανε τη ζωή δύσκολη και θα ήταν εμπόδιο στη σχέση της με τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ετοιμοθάνατος και ο Μύρωνας – Καταραμένη η Άσπα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *