Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αιμορραγία σοκ για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αιμορραγία σοκ για την ΒασιλικήΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Αιμορραγία σοκ για την Βασιλική

Μία αιμορραγία θα ταράξει αρκετά την Βασιλική, στην γη της ελιάς. Ενώ όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη της, η αναποδιά αυτή έρχεται για να τρομάξει το ζευγάρι. Η Βασιλική παραμένει μόνη της στην Αθήνα, κλεισμένη στο σπίτι.

Ο Φίλιππος την επισκέπτεται τακτικά, με τις ετοιμασίες του γάμου να ξεκινούν. Η Χάιδω έχει αποδεχτεί τη σχέση αυτή και αποφασίζει να παντρέψει η ίδια τον γιο της. Θεωρεί πως ο γάμος μεταξύ της Καπερνάρου και του Στεφανέα θα φέρει την ένωση στις οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Είσαι σκ@@@ψυχή Αρετή»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αιμορραγία σοκ για την Βασιλική

Όλα πηγαίνουν καλά. Ο γάμος πραγματοποιείται σε ένα δημαρχείο με λίγους και καλούς καλεσμένους. Η Βασιλική πετάει στα σύννεφα, μέσα της, όμως, αισθάνεται ένα τεράστιο κενό. Οι γονείς της δε γνωρίζουν τίποτα και δεν είναι μαζί της αυτή τη στιγμή…

Λίγο αργότερα, η Βασιλική διαπιστώνει πως έχει μία μικρή αιμορραγία, στην Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με περιοδικό Τηλεόραση, ο Φίλιππος θα τρομάξει πάρα πολύ. Θα τρέξουν στο νοσοκομείο, με τον φόβο πως θα χάσουν το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Ξεσπάει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν »

Θα είναι κάτι φυσιολογικό ή η αιμορραγία αυτή θα βάλει σε νέο κίνδυνο τη νεαρή πρωταγωνίστρια; Πώς θα το χειριστεί και με ποιον τρόπο θα καταφέρει να επιβιώσει μόνη της σε μία ξένη πόλη, μακριά από τους γονείς της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *