Ήλιος: Ποιος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Ήλιος: Ποιος ηθοποιός εισβάλλει στη σειράΉλιος: Ποιος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Οι προσθήκες στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος φαίνεται να μην σταματούν εδώ καθώς ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός εισβάλλει στην σειρά φέρνοντας ανατροπές στην πλοκή και στην εξέλιξη της ιστορίας. Ποιος είναι ο ηθοποιός που εισβάλλει στην σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος;

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος εισβάλλει στην σειρά Ήλιος

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, είναι αυτός του πατέρα της Ελένης, που υποδύεται η Ελένη Βαΐτσου. Η ηρωίδα στην σειρά, παρακολουθώντας τα επεισόδια, προσπαθεί να φτιάξει την ζωή της στην Καβάλα και το μόνο που αποζητά πλέον είναι η ηρεμία στα προσωπικά της αλλά και στην ζωή της γενικότερα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά Eιρήνη πεθαίνει από θλίψη

Ήλιος: Ποιος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Μια απρόσμενη επίσκεψη όμως θα την ταράξει καθώς ο πατέρας της, Νικόλας Παπαϊωάννου, επιστρέφει στην ζωή της. Η ίδια σοκάρεται με τον που τον βλέπει μπροστά της καθώς εκείνος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμα παιδί. Παρόλο που ο σκοπός του είναι να την προσεγγίσει, ώστε να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους, η Ελένη βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα και δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πανικόβλητος απομακρύνεται από τ….

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο ηθοποιός που εισβάλει στον Ήλιο θα φέρει ανατροπές στην ζωή της κόρης του, Ελένης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *